Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
ImACeltic
üzenetére
Nem tévé ügyben,de egyszer nagyon csúnyán összevesztem a telekommal simán hülyének nézik az embert és lehazudják a csillagot is az égből,számtalan bejelentés után is amit ugye felvesz az ügyfélszolgálat.Meg én is mert tényleg hihetetlen amit megengednek maguknak.
Nem maradt más hátra mint befenyíteni őket a felügyeleti szervekkel na akkor 30 percen belül megjelent két szerelőbrigád.
Szóval csak keményen, mert addig húzzák amíg lehet. -
daneel_hu
addikt
válasz
ImACeltic
üzenetére
Nem akarok feleslegesen beleokoskodni, de tévét műszaki áruházban illik vásárolni továbbra is, nem telefonszolgáltatónál.
Sajnos nekem van tapasztalatom a Telekommal - igaz, csak kommunikációig fajuló, tehát nem lett belőle vásárlás -, amikor Apple számítógépet akartak rámsózni részletre.
Szerencsére töviről-hegyire ismertem már akkor is ezeket a gépeket, hiszen használom őket, - de azt mondom, hogy műszaki cikket - ami nem telefon - egy telefonszolgáltatótól nem vennék, különösen tőlük nem.
1,5 éves raktáron visszamaradt iMac modelleket akartak rásózni meglévő telefonos ügyfelekre, az idei árakon.Olyan ez mint a 90-es években amikor a németnek nem kellett már az ISDN-es (betárcsázós!) internet, de a magyarnak szuperhiper fejlesztésként eladták itthon vaskos hűségre, 1 évre rá meg jött az ADSL.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OLED esetén hiába csábítanak 5 év granciával, amelyből ki tudja mennyi a valós gyári jótállás. (2 év + 3 év további biztosítós?)
Egy műszaki áruháznak sokkal nagyobb szava van egy tv-gyártó felé mint egy telefonszolgáltató cégnek.
Hiszen ha szopó van, akkor az áruház hirneve is sérülhet, így biztosan orvosolni fogják a gondodat hamarjában. -
sakal83
addikt
válasz
ImACeltic
üzenetére
Ne bizz nagyon abban, hogy pixelhibamenteset kapsz szerintem. Nem tudom menniy és miylen pixelhibás tv-d van, de egy 4k-s tv-n ha van egy vagy kettő nem deadpixel, akkor abba én energiát nem fektetnék. Az nézési távolságból láthatatlan.
Az pedig, hogy pixelhibára hivatkozva cserélnél egy kicsit sajnos öngól, mert a kereskedőnek nem kötlessége ezért cserélni. Ha hibásnak jelented le az elállási időben, akkor meg hibás készülékre nincs elállási jog. Egyszerűen csak el kellett volna állnod és rendelned egy újat. Jó eséllyel az LG-t fog kimenni szervizelni a TV-t, és, ha úgy látja, akkor panelt cserél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor