Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Joshi #17370 üzenetére

Igen , igazából gyári beállításokon használom semmit nem állítottam be manuálisan még ez idáig , a dolby vision kép beállítást használom, az apple tv n is hozzá állítottam ugyanúgy a dolby vision módot persze.

Én a tv-t kizárólag kijelzőként használom apple tv 4k n keresztül youtube netflix hbogo es persze plex
    , ez alól kivétel néha a tv beépített youtube alkalmazása , mert nem tudom tudjátok de az apple tv 4k hiába képes 4k kezelni a youtube csak 1080p , úgy tudom valamilyen szabadalmat nem fizet az apple a google felé ezért van ez a korlátozás , így marad a sony youtube ha 4k akarok.

A tv menüje nekem lassú és totál káosz meg aztán a beépített netflix valamiért nem is akar üzemelni valami technikai hibát ír , próbáltam letörölni és újra rakni de igazából lesem lehet törölni.. Még szerencse hogy ott az Apple tv ere a célra tökéletes és kezeli a 4k hdr-t.

Fényerő problémát nem tapasztaltam és az automatikus frissítés nem nagyon néztem eddig amikor beállítottam nyáron akkor rögtön nyomtam egy frissítést persze.

Új hozzászólás Aktív témák