Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen , igazából gyári beállításokon használom semmit nem állítottam be manuálisan még ez idáig , a dolby vision kép beállítást használom, az apple tv n is hozzá állítottam ugyanúgy a dolby vision módot persze.
Én a tv-t kizárólag kijelzőként használom apple tv 4k n keresztül youtube netflix hbogo es persze plex
, ez alól kivétel néha a tv beépített youtube alkalmazása , mert nem tudom tudjátok de az apple tv 4k hiába képes 4k kezelni a youtube csak 1080p , úgy tudom valamilyen szabadalmat nem fizet az apple a google felé ezért van ez a korlátozás , így marad a sony youtube ha 4k akarok.A tv menüje nekem lassú és totál káosz meg aztán a beépített netflix valamiért nem is akar üzemelni valami technikai hibát ír , próbáltam letörölni és újra rakni de igazából lesem lehet törölni.. Még szerencse hogy ott az Apple tv ere a célra tökéletes és kezeli a 4k hdr-t.
Fényerő problémát nem tapasztaltam és az automatikus frissítés nem nagyon néztem eddig amikor beállítottam nyáron akkor rögtön nyomtam egy frissítést persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest