Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #115170 üzenetére
Képnél Filmmaker mód, minden alapon, ahogy kell, pl élesség is 0-ra véve. Amit testreszabtam az csak a 20/100 fényerő és 2.2-es gamma. Az általános beállításoknál az OLED kímélőnél a kép mozgatása és a logó fényerő változtatása már a kezdetektől ki van kapcsolva, mert előbbi zavaró, utóbbi meg ki tudja. De amúgy pont annak kéne ilyesmit csinálnia szerintem, de hát ugye nem aktív.
Nem csak visszaveszi a fényerőt, hanem torzulnak a színek, mosottabbak lesznek. Ha legközelebb csinálja, akkor fotózok valami színtesztet, bár lehet nem fog látszani semmi. De próbáltam már fényerőt, gammát állítani közben tesztből; s látszott hogy állítja ezeket a paramétereket, csak hát a színek ugyanúgy mosottak maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő