Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig csak figyeltem ezt a kábel témát, most írok is🤔
Először is, ez egy nagyon rossz példa, mert azért az általad említett dolognál a magad és esetleg a családod élete is a tét lehet, egy kábel az meg csak egy kábel 😉 Több évtizedes hifizés van a hátam mögött, és nem a belépő kategória, viszont egy valamire rájöttem, több millió forint kidobott pénz után, amiket elköltöttem kábelre, hogy az egész csak placebo/sznobizmus, és a saját magunk becsapása, hogy egy milliós kábellel jobban kihallunk bizonyos dolgokat, mint egy sima párezer forintos rézkábellel! Aláírom, a magas hangok vagy a mélyhangok valóban jobban kijönnek bizonyos kábelek esetében, ezzel lehet "játszani", de ezzel ki is merül ez a dolog, viszont ehhez nem kellenek több tízezres vagy urambocsá százezres kábelek 👍 HDMI kábel témán meg óriásit röhögtem, na az a legnagyobb pénz lehúzás ami létezik, mivel egy digitális jelről beszélünk, amin ugyan úgy fog átmenni a jel egy 1000ft-os kábelen, mint egy 100000ft-oson, maximum a szabványra kell figyelni, hogy egy 2.1-es bemenetre/kimenetre lehetőleg olyan kábelt használjunk, ennyi...
De ezzel én be is fejeztem, csak ez kikívánkozott belőlem, megvan ennek a topikja
-
válasz
powerup2
üzenetére
Vegyes használat játszik, Netflix/HBO/Ps5/Xbox/YouTube ilyenek😉 Van amikor csak simán zenét hallgatok rajta, és váltakozva mennek a dinamikus képek közben...lényeg mivel általában itthon vagyok, mindig be van kapcsolva, ha nem nézem akkor is, amikor alszom akkor van csak kikapcsolva!
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal, ezért nem érdemes stresszelni, szerintem is jobb a C1 mint bármelyik Sony, nekem sokkal jobban tetszik a képi világa mint bármelyik másik Oled tévének, és nem, nem azért, mert nekem az van mivel bármit vehettem volna gyakorlatilag, hanem számomra ez volt a legjobb választás
-
válasz
Mizurichi
üzenetére
Szerintem meg nincs igazad, mert nem ledegradálta, hanem egész egyszerűen ő teljesen máshogy néz egy adott készüléket mint te vagy én, tehát nem kis tapasztalatra tett szert az évek folyamán, és ez alatt ami alapján ő kalibrál és tesztel egy adott készüléket, az alapján vonja le a konzekvenciát és mond véleményt a mért adatok alapján! Szóval lehet neked meg másnak hű meg há pl a Sony vagy nekem az LGC1, viszont neki a mérések és kalibrálás alapján teljesen más értékeket mutat a műszer, és ő ez alapján mondja, hogy gyengébb mindenben a Sony mint mondjuk a C1! Ebben semmi ledegradálás nincs, mert itt sokan kíkérik az ő véleményét és mint ilyen ő elmondja, hogy te érzékenyebben állsz ehhez mint kéne, mert neked a Sony az isten, arról már senki sem tehet ne haragudj, de ez miatt nem Viktort kellene minősíteni és megszólni, mert ő aztán nem érdemli meg végképp

Ő ebben a topikban is és máshol is rengeteget segített már sok embernek, és letett az asztalra nem keveset👍 Neked a Sony a legjobb oké használd egészséggel, másnak meg lehet az Orion a legjobb, ennyi...mindenki legyen elégedett azzal amije van, és ez így van jól
-
válasz
titanium_100
üzenetére
-
válasz
titanium_100
üzenetére
Nekem is volt 3 hónapig QN90A,de nem akartalak lelombozni,de akkor leirom, így 1 hónap Oled használat utan,SOHA többé LCD és Samsung legalábbis tévében, a Fold3-at imádom 😉
-
válasz
titanium_100
üzenetére
Senki sem fog keresztre feszíteni, de ha annyira jónak érzed és jó árban van szerinted, akkor miért nem veszed meg
Teljesen felesleges ez ide...plusz miért nem a Samu topikban teszed be ezt, ott talán többen tudnak érdemben nyilatkozni, mivel itt a legtöbb embernek oled van értelem szerűen
-
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Maga a tévé nem képes dts hangfájlok átadàsára, tehát ha a média lejátszód képes rá ,akkor a hang onnan fog menni az erősítőbe, a képet pedig a tévé szolgáltatja, ennyire egyszerű 👍
De, hogy teljesen világos legyen, ahhoz, hogy dts hangot kicsikarj, mindenképpen kell egy külső eszköz ami támogatja ezt, magából a tévéből (LG,Samu) nem fognak ilyen hangfájlok kijönni, mivel nincsenek benne nem támogatott
-
válasz
kiske13
üzenetére
Azt tartsd szem előtt, ha a gyári talpon van a C1 nem tudsz elé tenni Soundbart, minimum 2cm-t ki fog alul takarni a képből 👍 Ha falra van szerelve, akkor nem szóltam 😅 Amúgy a márka tök mindegy, fog működni mindegyikkel rendesen, ár érték arányban a Samsung felsőbb kategóriás 800-as Soundbarjai nagyon jók, de a 6-700-as is teljesen megteszi ha nem a legjobbat akarod! LG Soundbar-ról igazán jókat még nem hallottam

Azért próbálgasd még a tévét állitgatni, mert szerintem is baromi jó a hangzása ahhoz képest! Lehet nincs neked megfelelően beállítva, persze úgy nem fog szólni mint egy hangrendszer, csodát nem lehet egyik tévétől sem várni hangzásban, hisz csak egy képmegjelenítő elsősorban😳
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Vágom, én úgy tudom voltak piacvezetők, de nem is ez a lényeg, nagyon jó tévéket csináltak igen, PioKuro-m volt 12 évig kiszolgált, azt anno annyiért vettem, amiből egy szoba konyhás lakást lehetett venni a belvárosban😳 na annál soha sem fognak jobbat csinálni
Lenne belőle egy vadonatúj simán cserélném rá a C1-et👍 -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Bárcsak így lenne...régi szép idők, amikor a Panasonic volt a piacvezető, hát sajnos már régóta nem így van
Imádtam a tévéiket... -
válasz
ribarszki
üzenetére
Igen MM-ben elég segítőkészek, ha megkéred, hogy te sötét környezetben szeretnéd az adott készüléket megnézni, szerintem simán megfogják oldani👍
Panasonic Oled gyakorlatilag sehol sincs kirakva, amit megint csak nem értek...vagyis értem,hogy az éppen legjobban fejő tehenet kell hirdetni/árulni(LG,Samu) na, de azért na😳 -
válasz
ribarszki
üzenetére
Nem tudom hol nézted, de Kispesten pl Shopmarkt MM-ben a tévé osztályon full sötét van, de szerintem bárhol megkéred, és lekapcsolják a lámpákat arra az 5-10 percre...amúgy viszont igen, sajnos általában mindenhol világos és neon van, amit amúgy nem is értek, legalább a tévéknél lehetne sötétebb vagy szűrt fény 😳
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Értem, hát én 1 hónapja váltottam C1 Oledre addig kizárólag LCD fan voltam nem kicsit, de így 1 hónap használat után azt mondom, csak is Oled kell ezek után! Én hála istennek kifogtam egy tökéletes példányt, semmi anomália vagy egyéb dolog sincs
A képi világra pedig még mindig rácsodálkozom 
"Panák minőségibb, válogatott panelt kapnak"
Erre azért mérget ne vegyél 😅 Mindenhol zsákba macska sajnos, hogy mit fogsz ki... -
-
Ne sajnáld annyira azt az áprilisi kuponozos hétvégét, mert az idei széria kb annyit is ér(tehát fél áron talán vállalható, de semmiképpen sem teljes áron, van aki már másfel hónapja árulja aprón már annyiért mint amennyibe neki van, és senkinek sem kell), lehet nem véletlenül engedte ezt a Samu😳 A QD Oledről nem tudok nyilatkozni, az elvileg jól sikerült...plusz azt akkor sem tudtad volna sokkal olcsóbban kihozni, és elég gyorsan el is fogyott mivel újdonság👍
-
válasz
Sliderxy
üzenetére
Mindennek megy fel az ára, gyakorlatilag hétről hétre, én biztosan nem várnék, ennél olcsóbban nem hiszem,hogy lesznek a kifutó modellek! Inkább az a kérdés, hogy meddig lehet még kapni őket 😳 Én a helyedben gyorsan lecsapnék egyre amíg lehet, viszont ha az újabbak érdekelnek, akkor tök mindegy, mert most is horror áron mennek, és év végére nem valószínű,hogy sokkal lejjebb fog menni az áruk, sőt inkább feljebb! Én is 1 hónapja vettem egy C1-et, nekem is ez az első Oled tévém, de nagyon elégedett vagyok 👍 Eddig kizárólag LCD-k voltak azokból is a felső kategória, de hát az Oled az Oled 😅
-
Milyen stílus bicskanyitogató, azért, mert van véleményem és le merem írni, bocsesz akkor ezt én is írhatom amit te, hogy akkor minek olvasod ha ennyire zavar??? Lapozz tovább akkor te is, és ne húzd fel magad👍 Amúgy én egyáltalán nem húztam fel magam semmin, aki nálam nyugodtabb ember az már a föld alatt van😳 És igen ez a véleményem,hogy egy mezei felhasználó akik szerintem kimerítik igen azt a 90%-ot amit írtam, nem igazán foglalkoznak ezekkel, hanem csak szimplán használják nagy megelégedéssel azt amilyük van👍 Az a maradék 10% pedig, de lehet sokat írok, nos azok az olyanok mint TE is, foglalkoznak mindenféle ilyen típusú dolgokkal, amiket egy ÁTLAG felhasználó még csak hírből sem hallott sohasem 😅 Amúgy meg befejeztem, megyek nézni inkább a f*s C1-en valami filmet 👍
-
Ez tök jó meg minden, de most őszintén egy átlag mezei felhasználót hol érdekelnek már ezek?😂 Engem pl k*rvára hidegen hagynak ezek, de szerintem az emberek 90% így van ezzel! Tudjak megnézni normális minőségben egy filmet+tudjak játszani ugyan így ha rákötök egy Ps5-öt vagy valamit, ennyire használok egy tévét, soha sem merültem bele ezekbe a technikai dolgokba, mint amiket néhányan itt úgy kezelnek meg mondanak, mintha mindenki értene kalibrációs dolgokhoz, meg tévé szerelő lenne😂
-
Rendben, sok sikert az 1+milliós tévéhez 👍 Mint írtam nekem bőven sok és jó még ez a 600K-s C1 is, és még mindig azt mondom illetve állítom, hogy nem, nem ér hangsúlyozom akkor, hogy NEKEM annyit egyetlen egy megjelenítő sem, hogy annyi pénzt kiadjak érte, még ha jobb is valamivel

-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én PC-hez nem értek, ahhoz nem tudok hozzászólni,de nem is akarok, amit írsz biztos így van...Ps5 az egy teljesen más téma, mint a videó kártyás👍
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"sz.rdarab nepperek felverték az árát,"
Köszi én is az lennék akkor, ez a baj, hogy az olyanok mint te is, keverik a Gizikét a gőzekével👍 Nem, nem mi vertük fel az árakat, hanem a piaci helyzet így alakult, tudod kereslet/kínálat...plusz ha MINDENKI drágábban árul egy bizonyos terméket, akkor ki az a marha aki olcsóbban fogja adni szerinted? Na, de ez már itt nagyon OFF, bocsánat!
-
Oké köszi az építő jellegű hsz-t
Amiket írtál márkákat,nos azok nálam leszerepeltek, úgy ahogy a Samsung is, tehát ha lehet én inkább maradnék annál ami még nem szerepelt le nálam, köszönöm ha ezt megengeded nekem😜 Amúgy sem fogok csak ezért venni 3db tévét és egymás mellé rakva nézegetni,hogy melyik a jobb, sem időm sem pénzem sincs erre, jó ez a szar C1 nekem👍 Plusz ha figyelmesen elolvastad volna, akkor írtam, hogy 5-600K között nem tudok perpill elképzelni jobb alternatívát a C1-nél ebben a méretben! Persze mindennél van szebb és jobb, mindent lehet fokozni, csak ott már mélyen zsebbenyúlós a történet 😳 -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Van egy kis tapasztalatom adás vétel terén, tehát ezzel semmi újat nem mondtál, de azért köszi a jó tanácsot 😅 Amúgy pedig minden használt termék eladásakor, csak "buksz" nem pedig nyersz rajta, de ez is nézőpont kérdése, mert használsz valamit 2 évig utána pedig eladod mondjuk fel áron mint amennyiért vetted, ezt nem nevezném "bukásnak" hiszen használtam 2 évig teljes megelégedéssel👍 De most jutott eszembe, van olyan termék amit még drágábban is el lehet adni mint újonnan, Ps5-nek hívják 😂
-
-
válasz
bgabesz75
üzenetére
"Az hogy cserélgetik garanciaidőben a panelokat nagyon cool ,csakhogy mi lesz majd utàna?"
Már mint az után, hogy használtam 4-5 évet egy terméket nagy megelégedéssel
Hát veszek egy újat, mert 1 év alatt is nagyon változik minden, hát még 5 év alatt! Eleve nem igazán szoktam 2 évnél tovább használni semmit, eladom addig, amíg még nem bukok rajta több 100K-t😳 -
válasz
sakal83
üzenetére
Igen valóban, de én még mindig azt mondom, hogy aki teljesen világosban néz egy Oled tévét, nos az meg is érdemli 👍 Én nekem most csak kivételesen van ilyen világos a szobában, amúgy 365 napból 360 csontra be van nálunk sötétítve...tehát nekem tök mindegy, csak egy kérdésre adtam választ, fotókat mellékelve, aztán majd emberünk eldönti, hogy jó-e ez neki😅
-
-
Világos szobában még mindig felejtős szerintem
Most eléggé világos van nálam, redőny félig fel van húzva oldalt, de kizárólag ami a terasz ajtó előtt van, és most megy a Film+on egy eléggé sötét film, hát nem sokat látok belőle 😂
Ilyen...azt már meg sem említem,hogy minden látszik benne, de szerintem látszik is, ott ülök szemben vele alsógatyában😂 Tehát ki merem jelenteni, hogy az Oled kizárólag, teljes sötétben mutatja meg a kvalitásait még mindig, vagy teljesen besötétített helységben 😳

-
Persze, mint mindenben gondolom ebben is lehet fokozni a dolgokat, csak az kérdés,hogy ár érték arányban megéri-e azt a többletet 😳 Aki tele van lével mint a déli busz, annak biztos megéri, de az eleve nem is ilyeneket nézeget, hanem fogja és megveszi az éppen aktuális legnagyobb és legdrágább modellt, hogy a kuki is nőjön egy centit, ne csak a tévé átmérője😂
-
válasz
alaves
üzenetére
Igen remek, de ez amit te írsz nem orvosolta az én "problémámat" plusz én a szerviz menüben semmit sem akarok kotorászni, és nem statikus képet vagy sötét dolgokat bámulok a youtube-on😳 Amúgy pedig találtam egy ilyen gyorssegély opciót, és ott 3db "hibát" dobott amit el is hárítottam, így most elvileg jó lett, mert azóta nem állítgatja a tévé a fényerőt random, remélem így is marad👍
A Spotify tanácsot pedig köszönöm
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Még sem ez volt a baj, most tényleg mindent megnéztem amit lehetett, és minden ki van kapcsolva, még is, de csak YouTube-nál van ez, hogy egy idő után elkezdi szépen lassan fokozatosan csökkenteni a fény erejét, majd gondol egyet és kivilágosodik, vagy ha leállitom a videót és újra elindítom akkor is vissza áll a rendes fényerőre, nem értem mi ez...HDR tartalmaknál nem csinálja ezt, csak sima HD tartalmaknál! Pl HBO-nál a sima HD tartalmaknál nem csinálja ezt! Más! Spotify folyamatosan kifagy, gyakorlatilag egy számot sem tudok meghallgatni, mert random átugrik másik számra, vagy egyszerűen leáll és kilép az applikációból, prémium előfizető vagyok, tehát még az sem lehet a gond
Most volt időm jobban tesztelgetni több mindent, mert eddig leginkább csak játszottam rajta meg HBO ment, de ez most így hirtelen sok(k)🙄 -
Arra mondjon már valaki valamit, hogy miért állítgatja a fényerőt magától a tévé, ha minden ilyen beállítás ki van kapcsolva?
Engem ez nagyon zavar, ha én világosan szeretném nézni mindig akkor ne vegye már vissza a fényerőt nekem, úgy, hogy minden ki van rajta kapcsolva! Ez ilyen Oled feature, és ezt sehogy sem lehet kikapcsolni??? Nézek mondjuk YouTube-on valamit, szépen besötétíti a képet, megy úgy egy darabig majd hirtelen kivilágosodik, mi ez már, ez csak engem zavar? -
-
Jaaa hát egyfajta soha sem megy, és nem is fog rajta menni annyi ideig👍
Amúgy mik ezek védelmek amiket be kell kapcsolni? Mert gyakorlatilag én bekapcsoltam a tévét és azóta csak használom 😅 Játéknál egyértelműen átvált játék módra és úgy használom ott is kell valamit állítani? Filmezéshez pedig simán a természetes módot használom, nekem az teljesen jó, egy két dolgot kikapcsoltam azt csókolom 😂 Szóval hol és milyen védelmeket kell aktiválni
-
Szia
Én 10 napja használom az LGC1-et, és én is HBO meg Netflix-et nézek, de amiket írtál filmeket, nekem a fekete korom fekete, tehát semmi szürkeséget nem vettem észre egyik filmnél sem! Lehet valami beállítás probléma lesz nálad esetleg 🙄 Én több féle képmóddal is kipróbáltam, mert ez az első Oled tévém, de gyakorlatilag mindegyiknél korom fekete volt minden, engem már kicsit zavart is pozitív értelemben, mert eddig csak LCD tévéim voltak
Letöltött filmekkel még nem próbáltam... -
válasz
Vhiktor
üzenetére
"csakis online és akkor ott a 2 hét elállási idő"
Persze egyértelmű, ha nem a biztosra megy az ember, de a C1-nél én arra mentem, hogy 100% megtartom, persze ha tökéletes minden és nem kell 3napon belül vissza küldeni! Esetemben hála istennek minden klappolt, és nem volt ilyenre szükség 😁
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ne már, azért az komoly, hogy ilyeneket meg engedhetnek maguknak ezek a cégek

Én mondjuk személyesen bementem az MM-be, és úgy hoztak ki egyet a raktárból, teljesen bontatlan origi volt, utána viszont ki kellett bontani és áram alá helyezni, mert azt mondták ezt ellenőrizni kell nekik, hogy a panel felvillan-e, mert ha nem akkor kuka a tévé és hoznak ki másikat 😅 Kocsiba éppen csak befért, a csomagtartót le sem tudtam csukni, de inkább ez mint ki tudja mit hoznak ki nekem és mikor😳 -
Arra figyelj, hogy nehogy egy kiállított terméket sózzanak rád, mert Euronics híres erről
Csak ha teljesen bontatlan a termék vagy ott előtted bontják ki, akkor vedd àt kizárólag! Webshopjukban is legtöbbször azért vannak aránylag jó áron cuccok, mert utolsó darab vagy kiállított terméket árulnak, csak ezt valahogy elfelejtik odaírni 😳 Szóval csak óvatosan az Euronics vásárlással... -
válasz
Dicker
üzenetére
Milyen méretben van ezen az áron, mert azt nem írtad és azért az sem mindegy 🙄
blakey-Mint írtam minden ilyen funkció ki lett kapcsolva, és nem Eco módban használom...
belan pedig így ír, szokni kell, de én már pl mindent megértek amit ir
Nem kell ezért megszólni, ezzel az erővel bármibe és bàrkibe bele lehetne állni, de felesleges 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Biztos ő már több tévét kalibralt már mint Viktor 
Teljesen felesleges ez ide...plusz miért nem a Samu topikban teszed be ezt, ott talán többen tudnak érdemben nyilatkozni, mivel itt a legtöbb embernek oled van értelem szerűen