Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet hülye kérdés, de FW Update amit nem találok sehol...vagy friss az FW?

-
-
Megjött a C9
2020.04 hó (Manufactured)
Régi HDMI kábelt nézve ez hányas lehet? Ez az írás van rajta: STYLE 20276 80c 30V VW-1 HDMI HIGH SPEED WITH ETHERNET CABLEA TV még nem lett fel helyezve a helyére (segítségre várok)

Tartó sínek felhelyezve, talp és egyéb részeit ki sem bontottam, csak távkapcsoló lett kibontva.
-
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Én sötéten szeretem a szobát, de ha felhúzom mind3 redőnyt, akkor van fény/világosság rendesen. Általában a középső (ajtó) redőny van csak fel húzva és bőven jó. Holnap hozza a HDT a C9-t és kíváncsi leszek milyen lesz majd.
-
-
-
válasz
alaves
üzenetére
Remélem elég.
Jelenlegi TV-m is "közepes" energia megtakarítás mellett használom (este elég a max. beáll. is) és bőven elvagyok a fényerővel ami van.
A TV ablaknál van (ablak nagy részét eltakarja) így a redőny 99%-ban le is van húzva.
2 oldalt ablak, középen nagy ajtó (erkély) a fali tartó konzol meg az ablak mellett van rögzítve 4 tiplivel/csavarral.
Kapok majd beállítási segédletet a laptop használathoz/megfelelő beállításokhoz egyik Gaming noti topik tagtól akinek ha jól emlékszem B szériás OLED van. -
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok,
LG 55UJ6307 készülékről váltok LG OLED55C9PLA készülékre.
Korábbi is tökéletesen megfelelt, de gondoltam feljebb váltok egyel és remélem jó választás az OLED.
TV (digitális kábeles) és Laptop (FHD 120Hz G-Sync) ami használva lesz rajta HDMI 2.1 kábellel 1440p 120Hz G-Sync alatt. Tapasztalatokat majd keresek itt ezzel a TV-vel kapcsolatban, de majd írhattok is ezzel kapcsolatosan.
Remélem a jövő héten hozza is a futár. Csak azt sajnálom, hogy az LG nem 5 év gyártói garral adja ezt a TV-t, hanem csak 2-vel... (régen jobb volt az 5 év gyártói gar, mikor a LED pl. bejött) -
válasz
Firebazsika
üzenetére
"a tápcsere megoldja a problémát?" ---> Nagy valószínűséggel, igen. /tesztelni is fogják szerintem/
-
-
-
-
-
Nekem csak egy kérdésem volna.
Majd OLED -re (vagy QLED) akarok átállni és a fali konzolra max. 400x400-as (VESA) szabvány szerinti TV-t lehet rögzíteni, ha jól értelmezem a képet /jelenleg 55" UHD/4K TV van rajta és 55"-nál nagyobb nem is kell később sem/Pl. néztem egy TV-t és az 300x200-as VESA szabvány szerint van. /gondolom az is felfogatható lenne a képen található tartóra/

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. (első üzembe helyezés ideje)

Vhiktor