Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
válasz junkpod #90315 üzenetére
Az Amazon 95%-ban HDR10+ formátumban adja le a tartalmakat. Ettől még lehet ritka formátum összességében, de bosszantó ha Te pont erre fizettél elő és a tévéd nem tudja! Úgy hogy tényleg a Philips a legjobb választás, ha olyan tévét szeretnél, ami minden szabványt támogat....
[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
válasz blakey #90329 üzenetére
Tudom, mert már írtad korábban is a Gyűrűk Ura DoVi/HDR10+ anomáliádat, amit akkor sem értettem, mert nálam az összes rész Dolby Vision volt...amúgy meg de, kb 95%-ban HDR10+ a saját tartalom (annak az 50-100 sorozat és film alapján, amit eddig néztem).... Na, jó. Lehet, csak 80%, de még így is kijelenthetjük, hogy túlnyomó része HDR10+ adaptive
[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
válasz Black Dragon #99233 üzenetére
Igen, abban igazad van, hogy mc.g kolléga néha kicsit "túltolja" a dolgot. Viszont a belinkelt mérés erdményeit nem figyelembe venni, amikor akár millió feletti értékű műszaki cikket vesz az ember, szerintem az botorság. Persze érthetően zavar pár embert , hogy már sokadjára hivatkozik erre az RTINGS tesztre, de leginkább csak azokat, akiket negatívan érint az eredménye. Aki most szeretne akár másfél milliót elkölteni egy 77-es oledre, szerintem annak jól jön ez (10x belinkelve is), mint a sok szempont közül egy, amit figyelembe kell/lehet venni
-
sub71
aktív tag
válasz Black Dragon #99251 üzenetére
Persze ebben igazad van, azért fogalmaztam én is úgy, hogy "mc.g kolléga néha kicsit túltolja a dolgot". Viszont maga a teszt az egy hasznos információ lehet azoknak akiak a jövőben szeretnének oled tévét venni. Azzal nincs nagy gond, hogy párszor belinkeli.... Én a #99233 hozzászólásod utolsó bekezdésére reagáltam, a többivel egyetértek.
-
sub71
aktív tag
válasz stifi82 #101097 üzenetére
Durva, hogy megy a legújabb frissítéssel is! Mert igazából a frissítéseket általában pont azért csinálják, hogy ezeket a dolgokat ne tudd telepíteni, nem pedig azért, hogy a tévén bármi jobb legyen.....
Eddig többek között pl a Kodi miatt gondolkodtam csak android tévében, de így, hogy akár ezt is lehet már telepíteni egy Lg-re, már megfontolandó lett....[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
válasz szkutyi #101108 üzenetére
hááát, nem tudom. beütöttem a keresőbe, kodi repository
majd utána plex repository, nem egy liga.... Lehet bármelyiket szeretni, vagy nem szeretni, de a tény az, hogy a Kodi az, ami "megold mindent kb"
és itt nem warez dolgokra gondolok..
...vagy a tv boxoknál a Coreelec, ami szintén egy Kodi fork
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest