Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pamesz
tag
Ma megjött az AOC Q27G4ZDR monitor. Mivel ez az első OLED monitorom, így nekem ez is brutális IPS után. Pixelhibát nem találtam, fényereje erős, hiába csak 400 nit. A használat elején észre vettem, hogy nem egyforma a kijelző szélén a káva. Gondoltam, kifogtam egy hibásat, nagyszerű. Aztán egyforma lett a káva, majd átment a másik oldalra az arány.
Na ekkor tudatosult bennem, hogy ez a beégés elleni védelem, ez ilyen😅 Eddig sehol nem olvastam erről a jelenségről, gondolom van benne pár plusz pixel csík, ahol tud vándorolni a kép jobbra - balra. Mit érdemes bekapcsolni a menüjében? Samsung VF S7-hez képest sokkal több állítási lehetőség van. Beállítottam a mactype programmal a betűket is, így már egész elfogadható lett a végeredmény. 1 dologra nem jöttem még rá, az a beépített hangszóró működése. Windowsban látszik, hogy ott van, de ha kiválasztom néma marad. Hiába veszem fel a hangot a monitoron. DP kábellel csatlakozom a géphez. Szerintetek miért nincs hang? HDMI-t kellene használjak inkább? -
pamesz
tag
Én előrendeltem egy ilyet: AOC Q27G4ZDR. 155ezer forintért ettől jobb árú nem nagyon van. Youtube teszteket találtam róla, ott nem sorolják a rosszak közé, hiába a legolcsóbb. Egy Samu VF S7-et fog váltani. 4k-ról lesz egy kis visszalépés, de az megmarad mellé visual studiora, vagy excelre. Kíváncsi leszek, ha nem jön be, visszaküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey Ark 55 4K / 165Hz óriás gamer monitor RITKASÁG
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na ekkor tudatosult bennem, hogy ez a beégés elleni védelem, ez ilyen😅 Eddig sehol nem olvastam erről a jelenségről, gondolom van benne pár plusz pixel csík, ahol tud vándorolni a kép jobbra - balra. Mit érdemes bekapcsolni a menüjében? Samsung VF S7-hez képest sokkal több állítási lehetőség van. Beállítottam a mactype programmal a betűket is, így már egész elfogadható lett a végeredmény. 1 dologra nem jöttem még rá, az a beépített hangszóró működése. Windowsban látszik, hogy ott van, de ha kiválasztom néma marad. Hiába veszem fel a hangot a monitoron. DP kábellel csatlakozom a géphez. Szerintetek miért nincs hang? HDMI-t kellene használjak inkább?
Skynet258