Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Tegnap megjött az MSI MAG 271QPX QD-OLED E2.
Tapasztalatokról majd később, egyelőre nagyon tetszik.
Ti HDR módot használtok a monitoron? Azt vettem észre, hogy HDR módban nem lehet fényerőt, contrastot ill. hasonló dolgokat állítani. Korábbi IPS monitorom is HDR képes volt, de azon nagyon ronda volt a HDR mód, ki is kapcsoltam.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Most, hogy elérhető árba kezdenek beesni az OLED monitorok szeretnék egyet magamnak. Tudom mi fán terem az OLED, van egy LG CX tv-nk szóval nem is kérdés, hogy OLED-et akarnék monitorként is használni.Hely miatt max 27" férne el, QHD felbontással (most is ilyen van csak IPS és bármennyire imádom, sötétben nagyon zavaró az IPS glow meg a led bevilágítása).
Láttam most az alzán a 26,5" MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 monitor egész jó áron van (180k). Látom, hogy fényes és, hogy van tükröződésmentes kijelző. Mostani monitorom mellett van az erkély és kb 2m-re az ablak. Ha délután direktbe betűz akkor most is lehúzom a redőnyt, kérdés, hogy a nap maradék részében nem azért nem magamat kell nézegetnem a monitoron ugye?
Vagy ha matt jobb lenne akkor hasonló tulajdonságokkal mit lehet nézni? Az MSI-ben az tetszik, hogy nagyobb a fényereje, mint a belépő szintű QD OLED-eknek. 1 000 cd/m2 vs 200 cd/m2 a Samsung Odyssey OLED G5-nél.Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Metal topik
- További aktív témák...
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258