Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt ma nézegettem. Lehet a 32 colosban nincs is ilyen?
[link] -
Skynet258
Topikgazda
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát, erről a szenzorról sincsenek jó véleménnyel Redditen, nekik meg kikapcsolt a monitor amikor előtte ülnek... hallod ez egy kajak drága monitor és ennyi nyűg van vele?
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Van más érdekesség is. Az Asus terméklapon a legfrissebb firmware: ASUS_PG32UCDM_MCM108, a monitoron lévő 109!! Doboza a padláson, de szerintem már azon is "z" a végződés. Nekem ez a második,, az elsőnél nem működött a pixel-tisztítás, szoftvert nem tudtam frissíteni. Ipon vásárlás volt. Bütykölhettek rajta, mert utána láttam egy "bolti" használatút, pár tízezerrel olcsóbban. Másodjára máshol vettem meg.
Az említett beállítás nem tudom mire való, én az energiagazdálkodásnál állítottam 1 percre a képernyőt win11-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258