Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus2140rc
csendes tag
Hi all!
Amire gondolsz szerintem az a kréder, vagy gréder, vagy hogy is van, de vmi' ilyesmi
. Én már használtam régen, de az a baja, hogy min. 5mm-es plexit fog meg értelmesen és nagyon géz lelehúzni. Mondjuk nekem csak a két szélénél volt és jól neki kellett feszülni. Mondjuk a szappanos víz csodákra képes.
Szvsz ugordj be egy ótós' bót' ba és kérdezz rá. Eleinte rám is furcsán néztek ilyen helyeken, de ha mostanában meglátnak már vigyorognak és nem lepődnek meg, ha vmi xtreme kérdésem van
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én már használtam régen, de az a baja, hogy min. 5mm-es plexit fog meg értelmesen és nagyon géz lelehúzni. Mondjuk nekem csak a két szélénél volt és jól neki kellett feszülni. Mondjuk a szappanos víz csodákra képes.