Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
Azért nem gondoltam, hogy megszünt (nincs hosszú ü-m) mert tergnap mikor észrevettem, hogy nem jó kérdezgettem másokat is MSN-en és náluk még müködött. Meg azért egy ilyen kaliberü oldalnál (sportfogadásos) azért nehogy már úgy legyen, hogy egy éjjel csak úgy megszünik, mert nekem is több ezer forintom van rajta, meg még jó pártízezer embernek....
-
salaxx
tag
Hi mindenki!
Az a problémám, hogy egy bizonyos oldal helyén (www.gamebookers.com) valami rohadék keresőlap jön be (http://apps5.oingo.com/apps/domainpark/domainpark.cgi?client=netw8744&s=www.gamebookers.com). Szerintem valami vírus vagy adware vagy spyware lehet nem tudom, de saem norton 2004 sem ad-aware se 1.05 sem talál semmit. Tegnap óta csinálja ezt, addig rendesen ment, ha valaki hallot valami új féregről vagy ilyesmiről és annak javításáról segítsen pls, vagy ha tud valami egyéb megoldást a problémámra. Nagyon sürgős lenne kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest