Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz Gaborkik #4805 üzenetére
Igen, youtubeon nagyon látványos tud lenni a különbség, de nyilván kell "anyag", amiből dolgozik az ember.
Vimeo szebb-jobb végeredménben, de nehezebb ott elérni a nézőket.
Köszi a gép ajánlást. Nem tervezek hatdcore júzer lenni, először csak kipróbálnám mi is ez, aztán meglátjuk tetszik-e, el tudok-e érni embereket vele stb.Rodzser Mór
Pedig van különbség, nyilván csak megfelelő felbontású megjelenítőn érezhető. Speckós tartalmaknál és kellően nagy felbontású kijelzőnék akár már egérmozi (telefon) méretben is látható a különbség (eléggé rágerjedtem erre a témára, egyrészt mert végre fasza kijelzője van a telómnak, másrészt amikor én kezdtem digitális média tartalmakkal foglalkozni, még asztali gép volt meg maximum noti, FHD mindenre is elég volt; azóta sokat változott a világ, nagy felbontású, kitűnő minőségű megjelenítők a zsebben, az adatforgalom sem akadály már jó ideje stb.)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hülyegyerek
addikt
válasz Gaborkik #4501 üzenetére
110.000 ft / 300 euró alatt kellene valami. Köszi a tippet, ránézek.
Rodzser Mór: telefonnal sajnos nem működik a dolog, egyrészt baromi kényelmetlen folyton kézben tartani, másrészt meg ha hívnak, akkor le kell állítani a felvételt.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest