Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy Ticwatch E2 órát amit kibontás után fel is tettem töltőre (telóé/1000mAh), de közel másfél óra töltés után se tudom bekapcsolni az órát, se kép/se hang! A dobozán az szerepel, h 2019, vagyis közel 1-1,5 éve a dobozban volt az óra, és létezhet az, h ennyi idő alatt tönkrement benne az akku, h nem volt töltve ennyi ideig?! Vagy miért nem tudom működésre bírni az órát vajon?
Előre is köszi a választ! -
RoBos
senior tag
Hello,
egy olyan kérdésem volna, h ezekhez az órákhoz ugye csak usb kábelt adnak, de hálózati töltőt már nem!
Azt honnan lehet megtudni, h ezekhez milyen töltőt lehet használni?!
A mobiltelók töltői ezekhez vajon túl sok lenne, csak mert ugye azokba 2-3000 mAh-es akkuk vannak, az órákba meg 2-300 mAh! Ha a sz.gépről töltőm az órát, ott egy usb-nek mekkora az áram leadása, hány mAh?!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest