- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
-
fateless
veterán
Tudod, ez nem hülyeség - le kéne védetned. Nyúlóképes szilikon rész legyen benne, vagy cserélhető hosszúságú szilikon szíj belső egység. Akkor tényleg elég 3 méret, a gyűrűből, ami félkörív, a másik fele pedig ilyen szíj...
-
Oryctolagus
tag
-
szabi__memo
nagyúr
Az biztos, hogy ujjon kevésbé zavaró, strapabíróbb valamint tovább bírja akksival (mint egy Android watch óra) és pontosabb folyamatos mérést tesz lehetővé. Igazából ennek lesz piaca. Lehet nagyobb mint az óráknak. Ráadásuk sokkal olcsóbban előállítható, így hosszú távon szerintem jól jöhetünk ki belőle. Talán az életciklusuk sem olyan lesz mint az óráknak/telóknak
-
Muton
addikt
s10-ig sikerült belerakni a galaxy-kba a 3 forintos ledet, tudott pulzust, véroxigén szintet mérni (a note 3 még az uv erősségét is tudta nézni, de kivették) a szuper jó nagy fejlődés közben ez is eltűnt, aztán megvehet majd a zöld átállás nevében külön elektronikai hulladékként, amit tölthetsz, szinkronizálhatsz, fizethetsz érte egy csomót. és ez a lényeg. a geeket vegyenek műanyag órát, akik meg mechanikusat vennének, mert nem akarják magukat égetni, azoknak lesz ez. a lényeg, hogy külön eszköz legyen, fizess többet, cserélj több eszközt. és lenne pár forint, ha a telefonban lenne, mint ahogy évekig volt
-
szabi__memo
nagyúr
-
Luigi2006
csendes újonc
Utánanéztem. Volt aki több órát, gyűrűt tesztelt, és akkora szórás volt pl ennél a gyűrűnél, hogy gyakorlatilag köze nem volt a valós értékekhez. Javaslom te is nézz utána az automatikus vigyorgó fejek beillesztése helyett.
-
fateless
veterán
-
szabi__memo
nagyúr
Pedig a jobbak 100 felett vannak most is. Valamint én nem hasonlítanám kifutott termékekhez. Plusz első ilyen termékük. Meglepne ha nem 100 felé lenne induláskor. A saját óráik alá kell pozíciónálni, az szerintem biztos. Amúgy szerintem 50 környékén is valószínűleg profitabilis is lehetne, de nem hiszem, hogy a Samsung ilyen korrekt lesz.
Örülnék ha tévednék. 100 alatti árral már én elégedett lennék (induló árnak).
Jó kérdés mit fog tudni. Gondolom pulzus+vo2 biztosra vehető. Vérnyomás kérdéses indulásnál. Hőmérséklet talán. NFCben nem lennék biztos, de nagyon jó lenne. Mást mit kell tudnia? Lépés még ilyen alap dolgokat úgyis tud. Árat szerintem nem befolyásolja jelentősen, hogy mit tud. -
adamklark
senior tag
Attól függ mennyire lesz fullos. Azért 100 durva lenne főleg hogy első vagy második generációs Samsung buds volt kb 35k ha nem drágább amikor vettem
-
szabi__memo
nagyúr
-
rep3at
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
-
adamklark
senior tag
-
szabi__memo
nagyúr
-
fateless
veterán
Egészségmonitorozás, aktivitásmérés, nfc fizetés és nfc kártya (pl belépéshez, okosotthon ajtóhoz). Ha ezek beleférnek, és hetente kell tölteni, látom értelmét árban olyan 20k körül.
Csakhogy!
Míg egy óra esetén a szíjjal állíthatod a méretet, egy gyűrű esetén nem, és az nem megoldás, hogy van egy S, M, L méretezés. Feleségemnek 52-es, nekem 63-as gyűrű van pl. Na, hogy ezt hogy oldják meg? -
szabi__memo
nagyúr
-
sfefe
addikt
Meg meddig bírja majd szuflával....
-
szabi__memo
nagyúr
-
kzcs
tag
Pont ezt írtam
-
szabi__memo
nagyúr
-
kzcs
tag
"Ha viszont jól sikerül és jól is árazzák..." Hát erről pont nem híresek. Lesz ez olyan 400-500 € környékén, és kitalálják még hozzá a havi előfizetést amiben ígérnek fűt-fát. De cserébe megmérheted hány rántás kell mire elsülsz és a csúcson mennyi volt a véroxigén szinted. A többi nem lényeges mert az óra ennél több adatot fog mérni.
-
dnelb
veterán
ha normális és pontos szenzort raknak bele, lenne értelme. De mivel a galaxy watchok is évekkel vannak lemaradva az apple watch mögött pontosságban, nem nagyon bízok benne. Pedig okosóra helyett tökéletes lenne, nekem abból csak a sportfunkciók kellenek, értesítések stb nem érdekelnek.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Luigi2006
csendes újonc
Oura Ring-et én is akartam venni, de a probléma gyakorlatilag az összes ilyen gyűrűvel, hogy nagyon pontatlanok. Még hozzá annyira, hogy értelmét veszti az egész.
-
bigmasterg
addikt
Nekem tetszik az ötlet, tudjon lépésszámot is a pulzus mellé.
Mechanikus órákat hordok, de 1-2 alap tracking funkciója hiányzik az okosóráknak.
Egy alap bandet a másik kézen hordani mégiscsak hülyébben néz ki, mint egy gyűrű.Oura ring-et ismertem, de nálam az előfizetésnél esett ki.
-
joey04
titán
-
kapal
tag
Azt mondták, hogy hová kell húzni?
-
vodrosjozsi
addikt
-
Greentea
senior tag
-
szabi__memo
nagyúr
-
norti
addikt
Kicsit megbolondult a Wearable vagy van valahol a lakásban egy Ring

-
Oryctolagus
tag
Remelem lehet majd vele
-gorgetni
-appot valtani
-valamifele uj authentikacio nagydobas lenne, azt hiszem
+ egyeb gesztus vezerles
Lepj meg Samsung! -
szabi__memo
nagyúr
-
Janika(1982)
senior tag
A gyűrűk buja ura.
-
Sanraith
aktív tag
Néztem élőben, elég WTF pillanat volt hogy nem mondtak róla semmit, majd be is zárták a streamet..

-
Dr. Oid
senior tag
NFC fizetéssel szerintem nagyon frankó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Spórolós topik
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Vivo x200 pro prémium tok
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)