Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
Az biztos, hogy ujjon kevésbé zavaró, strapabíróbb valamint tovább bírja akksival (mint egy Android watch óra) és pontosabb folyamatos mérést tesz lehetővé. Igazából ennek lesz piaca. Lehet nagyobb mint az óráknak. Ráadásuk sokkal olcsóbban előállítható, így hosszú távon szerintem jól jöhetünk ki belőle. Talán az életciklusuk sem olyan lesz mint az óráknak/telóknak
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
adamklark
üzenetére
Pedig a jobbak 100 felett vannak most is. Valamint én nem hasonlítanám kifutott termékekhez. Plusz első ilyen termékük. Meglepne ha nem 100 felé lenne induláskor. A saját óráik alá kell pozíciónálni, az szerintem biztos. Amúgy szerintem 50 környékén is valószínűleg profitabilis is lehetne, de nem hiszem, hogy a Samsung ilyen korrekt lesz.
Örülnék ha tévednék. 100 alatti árral már én elégedett lennék (induló árnak).
Jó kérdés mit fog tudni. Gondolom pulzus+vo2 biztosra vehető. Vérnyomás kérdéses indulásnál. Hőmérséklet talán. NFCben nem lennék biztos, de nagyon jó lenne. Mást mit kell tudnia? Lépés még ilyen alap dolgokat úgyis tud. Árat szerintem nem befolyásolja jelentősen, hogy mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Starlink
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)