Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
adamklark #28 üzenetére
Pedig a jobbak 100 felett vannak most is. Valamint én nem hasonlítanám kifutott termékekhez. Plusz első ilyen termékük. Meglepne ha nem 100 felé lenne induláskor. A saját óráik alá kell pozíciónálni, az szerintem biztos. Amúgy szerintem 50 környékén is valószínűleg profitabilis is lehetne, de nem hiszem, hogy a Samsung ilyen korrekt lesz.
Örülnék ha tévednék. 100 alatti árral már én elégedett lennék (induló árnak).
Jó kérdés mit fog tudni. Gondolom pulzus+vo2 biztosra vehető. Vérnyomás kérdéses indulásnál. Hőmérséklet talán. NFCben nem lennék biztos, de nagyon jó lenne. Mást mit kell tudnia? Lépés még ilyen alap dolgokat úgyis tud. Árat szerintem nem befolyásolja jelentősen, hogy mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LED világítás a lakásban
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest