Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Be újítottam egy Shelly színes fényest de van vele egy kis gondom. Hozzá adom az adott szobahoz, hálózaton fenn van, mégis az alkalmazásban azt írja, hogy offline. Ennek rendje és módja szerint nem tudok vele mit kezdeni. Ha a telefonnal megkeresem a wifi/elérhető hálózatok alatt és közvetlen az égőre csatlakozok akkor végre életem a beállításait, csak hát ilyenkor nem online. Az alkalmazás azt írja van új firmware de mivel offline, nem lehet frissíteni. Eszköz IP címén böngészőben bejelentkezve elérem, viszont azt mondja áp tu dét a szarházi.
Azt gondoltam ez plug&play , de nem igazán play
Mit rontok el? Vagy szar?
-
Sziasztok,
Még ismerkedem a témakörrel..jól sejtem hogy a Gosund SP1 aljzat nem csatlakozik az ewelink app-hoz? Vagy ha igen, hogyan lehet megoldani? Nincs konkrét indok, csak kipróbáltam volna azt az alkalmazást is.
Van egy shelly aljzat is, általános kérdés, hogy ezeknek az eszközöknek hogyan lehet törölni a fogyasztási értékeit? Reset nem segített egyiken sem, újracsatlakoztatva megjelennek a korábbi adatok - valószínű user error
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus One - Kína már itt One
- Gaming notebook topik
- Politika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest