Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz GoldhandRent #79 üzenetére
Van fogyasztóvédelmi csoport ott is leírtam az esetet, még jogszabályt is írtak amivel elküldhetem őket a fenébe. Átküldtem a MM-nek hogy ezt írják meg a TMX szerviznek.
Most egy ideje csönd van.
A gumikon semmi külsérelmi nyom se látszódott kopott sem volt kb 1000 km lehetett a gépbe.
Azt írták hogy a mechanikai sérült gumikra hivatkozva tagadják meg a garanciális javítást. ( töltés hiba kormány lötyögés)
Vagyis meg lenne csinálva ha 84 ezerért kicseréltetném velük a gumikat. -
Silentfrog
veterán
válasz GoldhandRent #76 üzenetére
A gumival nem is foglalkoznék csak sajnos ez miatt karácsony óta ott van a MM ban, mert a töltést nem veszi, és a kormányrút is lötyög.
A gumi meghibásodása miatt nem akarják ezeket megcsinálni, a gumin láttak mechanikai sérülést és ezért akarják elutasítani az összes garanciális problémámat.
84 ezres árajánlatot adtak a két gumi cseréjére.
Nem kértem így elutasították az összes javítási igényemet.
Természetesen papírjaim vannak róla.
OKAI-t nem szabad venni mert kb ugyanaz mint a kínai. Kirázzák a nyakukból a garis szervízt.
A Media M. szerint volt olyan is hogy törött primára miatt visszadobott garis javításos Okai náluk.Napfénysüti.: Ha hiszed ha nem ez a valóság. Én sem hittem el elsőnek. De le is írták! Úgy már elhittem.
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
válasz GoldhandRent #72 üzenetére
Csak sajnos kevesen vagyunk akik figyelünk is mindenre. Legalábbis ezt látom közlekedés közben sajnos.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
nexplo
őstag
válasz GoldhandRent #62 üzenetére
Nem mondtam hogy bármelyik módja a helyváltoztatásnak rossz. Én azt mondom hogy nem az autó vagy bicó vagy roller a hibás hanem a sok agy@lágyult aki hozzá jut pedig nem szabadna. Sajnos szűrni kéne hogy ki alkalmas és ki nem. Nem tartom magam extra profi vezetőnek de mivel van villogóval felszerelt autóm így kell járnom vezetéstechnikai tréningekre folyamatosan és szokott meglepetést okozni. Pedig ésszel és viszonylag jól vezetek. Egy bulizó (akár ittas vagy bármi) fiatal aki jogsi nélkül (autó vagy motorra gondolok) felpattan egy rollerre és kész a baj... erre gondolok. Mondhatnám a bicót is akár. Ebből van mindig a baj és utána azt az eszközt szidják ami részt vett a balesetben, pedig nem az a hibás. Kicsit hosszúra sikeredett
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
válasz GoldhandRent #41 üzenetére
Könnyű úgy vagánykodni, h évek óta nem lát havat az ember fia, mit tennél hóviharban fél méteres hóban, alatta jeges bordákkal.
Sz.L.
Van olyan verzió is, h adnak 12 tappancsot amit oda raksz ahova akarsz persze az is akkuról működik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest