Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
(Az UHU Linux topikban is feltettem a kérdést, de gondoltam ide is beteszem, hátha erre többen járnak :) )
Emberz! Nagy kérdésem lenne mielőtt powered by Linux lehetnék. Hogyan lehet utólag telepíteni egy ISA-s, nem PnP hálókártyát? NE2000 kompatbilis asszem, memóriája 300 (hex), IRQ 10. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
master bud
üzenetére
Bázz'! :))
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azóta már van ilyen topik :) [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43027[/L]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát ez kész. De legalább ne ilyen szarul csinálták volna meg!! :O (Undorító a nagyítás minősége...)
Egyébként meg lehet hogy akkor ki fogom próbálni ezt a linuxot, valamilyen úgyis ki kéne lassan, és hát ez azért elég sílszerű lenne megint :) Pantheres arckép-ikon, póló és Linux... rulz :D -
Panther
HÁZIGAZDA
Belenéztem a ''Notebook eladó!!'' topikba, és felbuzdulva azon hogy mekkora élet van benne (megy a licitálás), mindjárt nyitok egy olyat hogy ''Önjáró mulimédiás cucc eladó olcsón'' aztán belerakom a WB-t :U
-
Panther
HÁZIGAZDA
Most mitől lett OFF9? Meg kell nzénem hol jártunk a másikban... Ja vágom, PeliScan Polaroidját Polszkinak néztem :D
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indul a ChatGPT Health
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest