Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
hát remélem nem tool off, de ezen ki vagyok akadva, egy Moderátor aprohirdetésében olvastam:
Aki mást ajánl fel cserére, azt:
1., Nem válaszolok.
2., Hangulattól függően kirakom pár órára, ne pazaroljuk egymás idejét.ez nálam aztakurva kategoria... nevet nem irok, végülis nem releváns, csak kikivánkozott.
-
Magnum_
nagyúr
helsoztok! bocs nem témába vágo, de kapott már vki iylen vagy ehhez hasolo levelet?
[I]
Hello Seller,I am Mrs Farguson lorrence CANADA,I am highly intrested in your item and i want to buy this type of item for my Son,And i just come across your item and am happy to meet this type of the item,am goning to offer you ( EUR1,500.00 ) so am highly interested in your item which i want to buy for my son in Nigeria,i want you to let me know the item cost plus the shipment charge Via Ems speed post,and also am want to pay the money Via Bank to Bank Transfer so get back to me with your full bank details
such as this below:
Account Holder Name:
Account Number:
Bank Name:
Bank Address:
Item Name:
Swift Code:
Item Cost + Shipment Cost Via DHL/Ems:Whent the money is here, i will post the item!
Once again i want you to get back to me with you full bank details for me to pay for the item immediately i will be waiting toread your mail
reply me or add me to your msn on (farguson1111@hotmail.com)
Thanks & GOD Bless You,
[/I]
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Látásjavító szemműtét
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest