Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Édsanyám 51-ben született. Tavaly szeptemberben koszorúér problémát kezdtek gyanítani. Adtak beutalót szív CTre- hogy majd idén március vége felé fognak majd időpontot tudni mondani (tehát nem a CTt megcsinálni hanem csak megmondani mikor lehet). Berágtam elvittem privátba Decemberben már lelettel mindennel (129khuf volt) kézben visszament hogy tessék. Ekkor meggyanították, hogy sürgősen kell sztent beültetés. Amit érfestéssel együtt lehet megcsinálni helyben. Amire időpontot majd áprilisban tudnak mondani. Elvittem megint privátba (25k/alkalom) ahol próbáltak időpontot sürgetni mert rossz állapotban van. Nos, holnap kell reggel 7-8 között vinnem a kórházba.
Ha nem költünk rá akkor még valahol a diagnosztika felénél sem tartanánk miközben édesanyám néha összeesik a rosszulléttől.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest