Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Egyedül az élelmiszerben látom ezt a jelenséget, de ott se úgy, hogy az olaszban gyártott nutella mondjuk szarabb a HU, mint a DE polcon, hanem hogy eleve a kínálat is más, és konkrétan mondjuk sonkafelvágottból ami a németeknél a legalja, és nem szívesen veszi senki, az a magyaroknál prémium termék, és van még két árszint alatta. Mondjuk én olyan kiírást sem láttam még semmilyen hústerméken a labancoknál, hogy 15-20% húst tartalmaz. Mo-n meg néztem bután, hogy ezmiafasz. Aztán megvettem az áruház saját márkás termékét, amit ismertem a német boltból, és aminek a német címkére volt ráragasztva a magyar nyelvű. Sör ugyanez. Inkább német dobozost veszek, ami át van matricázva magyarra. Tejtermékeknél meg azon akadok ki mindig, hogy ha van is laktózmentes, akkor dupla áron. Itt is drágább, de mondjuk kb 10 centtel termékenként...
Amúgy meg az a (nem) vicc, hogy az élelmiszer lassan drágább Mo-n, mint nálunk. A minőséget meg lásd fent. Egy palack frissen facsart narancslé egy ezres fölött van? Felénk most, az ordas nagy inflációval ment fel 1,5-ről 2 euróra literje. Mo-n meg tiszta burzsujnak érzem magam, amikor beleteszek 2-3 palackot a kosárba a heti bevásárlásnál.
p
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Egy ideje iteraciosan megy le az egyes kategoriak minosege a decathlonnal, az elmelet az volt, hogy a nemetorszagi boltokban még a korábbi körökben használt van forgalmazva, mert ott a rosszabb aláöltözőt pl nem vennék meg egy ilyen váltásnál.
Biciklis kesztyum pl a legolcsobb kategoriabol a kozepbe atmaszott az evek alatt es lett egy uj legolcsobb, ami sokkal rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest