Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hellomi
üzenetére
Nézd: amit tudni vélsz az nem áll meg magában. Amennyiben a cég közösségen belüli beszerzést eszközöl a vonatkozó szabályok betartása mellet, és az eszközt nem értékesíti hanem saját belső felhasználására aktiválja, akkor nem kell neki ÁFAt fizetnie. Ha azt feltételezed, hogy a cégünk létét veszélyeztetném egy-két ezer € áfa miatt akkor nagyon súlyosan tévedsz.
Arra inkább nem is reagálok, hogy feltételezésed szerint csaló vagyok. Ez minősítsen téged, ne engem.Szerintem ezt itt és most zárjuk le - jobban hiszek az ügyvédeimnek és a könyvelőimnek akik 10 éve bizonyítanak minden nap.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- iPhone topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest