Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem, az elmúlt 2-3 évben (a járvány előtti időkhöz képest) brutális a keresletnövekedés. Ehhez jönnek a gyártási, és szállítási problémák. Ha 2x annyi lenne, mint ami 2019-ben volt, az sem lenne elég.
Ugyanaz van, mint a bicajoknál: nem is az a gond, hogy kevesebb van belőle, hanem egyszerűen a többszörösét is el tudnának most adni, mint az előző években.
Valószínű, hogy mivel az emberek utazgatni (illetve szórakozni, kajáldákba járni) nem tudnak, így a beruházás jellegű kiadásaikat hozzák inkább előre, illetve erre megy a ‘fölös’ pénz. Emellett ugye mindenki otthon van, ezért feltűnik neki, hogy basszus, kéne már egy új szekrénysor, ez nagyon gáz, illetve a sportolással le kéne adni a felszedett kilókat. A harmadik ilyen a szórakoztató elektronika. Decemberben rendeltem egy tabletet, folyamatosan csúsztatják a szállítást, most épp március végénél tartunk. Nem tudom, húsvétra meglesz-e.
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.Az megint egy másik kérdés, hogy beütött az ‘egyszer élünk, bármikor meghalhatunk’ gondolkodás is, prémium-, és luxusautó gyártók tudnának mesélni. Eladni úgysem tudnak a chiphiány miatt.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták. 
Ja, az applarövel nem tudom, mi van, nálunk rogyásig áll, ahogy kikerült a karácsonyi kínálat, már ömlött is a nyakunkba. Az viszont, ha jól rémlik, kínai cucc, ezek szerint Mo-ra alacsony a forecast, vagy csak az ottani régiós központi raktár bénázik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták.