Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
nyilván ebben van bőven csúsztatás, de nekem lényegében egybefolyt az egész, ezért nevezem egy bulinak

szerda este munka után lementünk a nyaralómba ketten jóbarátommal, ott evés-ivás, pingpong, séta a parta, pár ital még, aztán hullafáradtan alvás.
másnap 10kor kezdtük a napot pár sörrel, és szállingóztak a vadak a vérszagr
így kb délután 2kor már mindenkinek jó volt a hangulat, pia, duma, pingpong. ezután lementünk strandra, lángos, pia, fürcsi, duma, hahotázás. 7kor föl a nyaralóba, bogrács, grill, pingpong, pia, lányok,aztán éjfél után le a partra a krimóba inni, dumálni, megszűnni létezni.
másnap elszállingóztak a madárkák, bátyámmal maradtunk ketten körletet takarítani és józanodni, aztán délután megjöttek szüleim, és hajnal 2ig ment a családi traccsparti sok sörrel és pálinkával.
innen szombat délben szabadultam, és dolgaimat elintézve délután 4re már bátyáméknál évente egyszer megrendezendő unokatesós találkozó volt, ahol grill, sör, pálinka, és hajnal 1ig activity.
vasárnap már alig tudtam visszajönni pestre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gray Zone Warfare
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én olyankor kelek!