- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Érdekes ez a bérezés kérdés. Végzettségemmel állami cégnél (e.ü.) a jelenlegi statisztika szerinti átlagkereset alatti fizetést utalnak a számlámra. Múlt héten jelentkeztem egy céghez, aminek konkurenciájánál dolgoztam egy évet, és ők a jelenlegi fizetésem dupláját adnák. Viszont, ingázás (napi 80-100km), bőven túlórázni kellene, otthonról is kell IT munkát végeznem, idegennyelv aktív használata, és nagyobb a felelősség (vezető beosztás). Persze még kattogok az ajánlaton, mert egy külföldi eredetű cégnél úgymond bármikor elengedhetjük egymás kezét, jelenlegi cégemnél meg a felhígult banda miatt senkit sem bocsátanak el. Jah, hogy itt a bértábla miatt az épp frissen kezdett, büfészakos (Okj, Bsc) iskoláit folytató nagyarcú taknyok is többet visznek haza mint én...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs