Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ha totál alkesz és hullára issza magát egy tasak neocitrán után, akkor is van legalább egy fél hete belehalni kezelés nélkül, de addigra kórházba kerül, mert elég szarul fogja érezni magát.

másnap akítv szén, oszt csökken a gond. igaz, hogy akkor alapból kár volt bevenni a neocitránt.
-
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Felktor nekem nem pálya sajnos, mert pirin, cilin(asszem) érzékeny vagyok.
Már 2 napja tolom esténként és meló előtt a Neocitránt, de nem lettem jobban, mondjuk rosszabbul se a torkomat leszámítva. Az a lényeg, hogy tudjak beszélni és ne lázasodjak be. Próbaidőn vagyok a melóhelyen, nem venné jól ki magát egy kis táppénz...
Amúgy nem vagyok nagy piás, ugyan a sört szeretem,(van hogy naponta letolok 1-2 üveggel), de rövidet szinte sohasem iszom(ez a három feles kb az éves átlagom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest