Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ha totál alkesz és hullára issza magát egy tasak neocitrán után, akkor is van legalább egy fél hete belehalni kezelés nélkül, de addigra kórházba kerül, mert elég szarul fogja érezni magát.

másnap akítv szén, oszt csökken a gond. igaz, hogy akkor alapból kár volt bevenni a neocitránt.
-
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Felktor nekem nem pálya sajnos, mert pirin, cilin(asszem) érzékeny vagyok.
Már 2 napja tolom esténként és meló előtt a Neocitránt, de nem lettem jobban, mondjuk rosszabbul se a torkomat leszámítva. Az a lényeg, hogy tudjak beszélni és ne lázasodjak be. Próbaidőn vagyok a melóhelyen, nem venné jól ki magát egy kis táppénz...
Amúgy nem vagyok nagy piás, ugyan a sört szeretem,(van hogy naponta letolok 1-2 üveggel), de rövidet szinte sohasem iszom(ez a három feles kb az éves átlagom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest