- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Pálin.. ja nem, akkor nem segít itt már más csak a piócás ember...

Torokfájásra extra szűz olívaolaj evőkanállal naponta 3x. Plusz citromos mézes kamillatea, max. 2 napon át. Extraként gyömbért reszelhetsz bele, tűrőképességtől függően. Orrdugulásra infralámpa, napfényterápia, illetve tűrőképességtől függően friss reszelt, vagy bolti verziós torma, valamelyik típus a konzervesből elég jól csíp. Extrém esetben wasabi, illetve bőséges sírás ami befelé is megy a könnycsatornán, javasolt hozzá apróra szeletelt hagyma.
Ezek nagyjából a naturális eszközök, ezen felül vannak a csodaporok, neocitrán, meg társai, amiket én nem nagyon preferálok, esetleg orrspray.
Az olívaolaj fura jószág, ha lassan nyeled, erősen elkezdi kaparni a torkod, köhögnöd kell tőle. De csak ha fáj a torkod. Egészséges esetben nem érzem a torokkaparást. Valahogy antioxidáns hatása lehet, szerintem öli a kórokozókat. Nekem többször bejött.
Ja, meg ízlés szerint cévitamin, kérdés, hogy eső után köpönyegnek jó-e, vagy inkább csak megelőzésre jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest