Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem, abból az következik, hogy ütött kopott, szakadt üléses stbstb
műszakira olajcserére és gumikra meg kerékcsapágyra többet költöttem, mint az autóra. tökéletesen működik, és maximálisan megbízható, keveset eszik és minden elfér benne - erre volt szükségem a hazaköltözésnél. alkatrésznek ha eladom, többet kapok érte, mint amennyiért vettem kint. azt hiszem nem sok kérdés merülhet innentől ezzel kapcsolatban, ha tekintetbe vesszük, hogy egy repjegy 150 font lett volna, egy csomagszállító hazafelé meg vagy 700 alsó hangon

-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Átépítés, újravizsgáztatás, regadó, forgalomba helyezés... Át lehet számolni persze, de nagyon meglepődnék, ha annyiból kijönne, amennyiért veszel egy hasonló korú/állapotú eleve balkormányosat. Másrészt gondolhatod, hogy Nokfi már túl van ezen a körön, és nem véletlenül döntött úgy, ahogy.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Garis! - Samsung Galaxy Buds Pro 3
- iPhone 12 Mini 128GB 100% akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Asus Vivobook i5-1335, 8GB, 512GB, 15,6", számlával, garanciával, gyári magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest