Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
De vannak rovid vga-k. Amugy nekem van egy kis itx hazam, amibe kb. 4 cm magas venti fer, most valami haswell celeron van benne, de nem volt eleg a grafika, ezert akartam upgradelni, raktam bele kaverit, de azt akkora helyen nem lehet lehuteni. Van egy CM Elite 110-em, az ugye meg mindig nem tul nagy, de nyilvan nem egy nagy desktop haz, abba 7 cm magas huto fer, es ugye folotte van a tap, ami ha alulrol szivja a levegot akkor pont a hutoventi ellen dolgozik, vagy ugye lehet azt valasztani, hogy az alaplapi egyeb alkatreszeket nem hutod. Ez meg kisebb, mint az Elite 110, viszont 16 cm magas hutoventi fer bele, es meg a levego aramlasi iranyanak sincs problemaja, szoval nekem abszolut nyertes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos tablet topic
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Asus Maximus IX Apex (Z270) / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest