Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Illetve nekem határozottan jó tapasztalatom van a viaszozással. Sokkal nehezebben tapad az autóra a mocsok, meg a víz is szépen lepereg róla, kisebb esőnél pl van, hogy be se kell kapcsolni az ablaktörlőt. Persze sárban, latyakban ott eszi a fene az egészet. Egy út Mo-ra és vissza, és az egész autó olyan undorító latyakos ettől a párás-ködös-sáros kombótól, hogy undorodom hozzáérni. Gyakorlatilag minden tankolásnál le kéne mosni még az oldalablakokat is, nemcsak a szélvédőt és a lámpákat, de azzal a mocskos mosóvízzel, amivé a kitett vödörben lévő víz két lehúzás után válik, még ehhez sincs gusztusom.
Karácsonyra egyébként hazarohantunk pár napra, úgyhogy a boltbezárásos hisztihez is volt szerencsém (kb úgy voltak nyitva az üzletek, mint itt, a hanyatló nyugaton), tény, hogy fatornyos kisfalunkban kiürültek a boltok 24-én, de én ezt nem a hosszabb bezárásnak tudnám be, egyszerűen a tualjdonosok fillérbaszósága párosul az igények rossz felmérésével és pocsék logisztikával. Beültünk az autóba, és elugrottunk egy nem egészen 20 km-re lévő Sparba, ahol kényelmesen bevásároltunk (egy vevő állt előttünk, amikor beálltunk a sorba, pedig összesen négy pénztár volt az egész üzletben, amiből kettő üzemelt), és mindent kaptunk, amit szerettünk volna. Illetve Győri Édes
KurvajótDuplajót itt sem tudtak egy egész kartonnal adni, csak az volt nekik, ami ki volt rakva a polcra, úgyhogy lesöpörtem onnét egy kartonnyit, pedig csak rendes akartam lenni, hogy ne legyen üres a polc, és ne kelljen még egyszer feltölteniük, de ilyenkor mindig olyan bután néznek rám, amikor ennyit kérek, hiába magyarázom, hogy exportra lesz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- DUNE médialejátszók topicja
- Robotporszívók
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000+Atkív toll
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest