Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Általában azzal kezdem a próbálkozást de semmi se történik csak ha elengedem a kijelzőt, vagyis rövid megnyomásra is ugyanaz történik. Az se mindegy hogy a telefonkönyv melyik részében vagyok:
- ha a telefonkönyvben, akkor az adott névjegyhez való számot berakja a tárcsázóba
- ha a kimenő / bejövő hívásoknál akkor behozza a névjegy adatait, de szerkesztésre nincs gomb, a menü gombbal SINCS névjegy szerkesztése opció
- ha a gyakran hívottaknál vagyok akkor pedig elkezdi hívni az adott számotHiába szerkesztettem tegnap névjegyet, most nem menne, megint percekig kéne keresni. Szörnyű
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Modding és elektronikai kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.