- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
adalbert1
üzenetére
Az ing márkafüggő, hogy mennyire nyúlik el, vagy mennyire tartós.
Mosózsákról annyit, hogy képzeld el, hogy egy nagy mosógépdobban, vagy egy kisebb zsákban gyűrődik jobban az ing?
Mosózsákot inkább a zokniknak - hogy ne veszítsd el a párját - vagy melltartóknak - aminek van merevítője - ajánlom.Vasalóba én vasaláskönnyítő folyadékot szoktam tenni coccolino-t, azzal tényleg hamarabb van a vasalás.

De amikor kiteregetsz, inkább a sokszori jól kirázást ajánlom és a szélesebb vállfát száradáshoz. Ezzel a szárítással megkönnyíted a vasalást. -
EQMontoya
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
A tartósság szerintem inkább márka, mint mosás függvénye. Olympok, Hilfigerek eddig elég tartósnak bizonyultak, az ennél olcsóbbak viszont kevéssé.
A vasaláskönnyített sokat nem ér szerintem, viszont ami abszolút vasalásmentes Hilfigerem volt, az tényleg olyan volt, hogy mosás után kiraktad válfára, és utána fel lehetett venni reggel. Egészen addig megőrizte ezt a tulajdonságát, ameddig kedves párom ki nem mosta véletlenül 90 fokon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest