- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Igazából nem vagyunk még olyan kapcsolatban, hogy éreztethessem vele a szeretetemet.
Röviden: 6 éve nem láttuk egymást, valamennyire van fogalmunk a másikról, de azóta sokat változtunk. Egyelőre az ismerkedés lenne a cél.
Írtunk már fejenként 2 emailt, de nem a legjobb kommunikációs forma. Azt nem tudom, hogy milyen körítéssel hívjam el személyes találkozóra, hogy igaz is legyen az indok, és ne értse félre. De ezt azt hiszem, nekem kell kitalálni, mert nem nagyon lehet ilyenben tanácsot adni.Azért vagyok nagyon óvatos, mert nem is olyan régen veszítettem el egy barát-barátnőmet egy hasonló miatt. Nem akartam tőle semmit, de félreértette a találkozót, és elküldött elég csúnyán a búsba. Meg azt is közölte, hogy akkor ezek után úgy fog kezelni, mintha soha nem is léteztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs