Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Ezé nemjársz te nőtopicba basszus, szerelmes vagy belém vagy mi az isten?
Lányok iwiwes adatlapjat mézd apa ne az én ph-s adatlapom, me ha egyszer találkozunk vagy bokán ruglak vagy lesmárollak.
jha jól sikerült a berugás
Söröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).MOd
eti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog
.
MOd2:és hogy miért nem lehet? mert jön a kémény seprőőőőő
Mod3: Szerintetek ehetek sült hurkátkolbászt véresetmájasat? vagy az megölne? egy kis laza mustár friss kenyér.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Söröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).
eti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog
.