Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mas tema:
Ti mit csinaltok a felesleges butoraitokkal?
Van egy regi konyvszekrenyem, de a konyveket kidobnam belole es igazabol masra nem nagyon tudnam hasznalni szerintem. -
válasz
parandroid
üzenetére
Jarorok atlagfizetese 100k-hoz kozelebb van, mint a 200k-hoz. Gondolhatod, mennyire hemzsegnek az ertelmes, normalis fiatalok a jelentkezesnel.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem egeszen ugyanaz, hogy rakerdezek valamire, ami erint, csak nem ez volt a fo csapasvonala a beszelgetesnek.
Lehet, hogy kene egy rendes kave reggelente, mar ket hete nem talalkoztam egy normalissal. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Csak megragadtam, mert ez a resze erint engem, meg kerdeses.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha kimegyek az aldiba (varos szelen van), ott nem talalkozok idosekkel, ha a szomszed sparba megyek, az altalaban tele van idosekkel, a 9-12 korlatozas nem tudom, mennyit fog valtoztatni ezen, de en eddig kijartam az aldiba, igaz, mostanaban autoval .
(Elotte biciklivel, tehat mindket esetben kvazi nulla ut kozbeni kontakt)A masodik resz szerintem nem tartozik ide.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak a legközelebbi, még nyitva tartó élelmiszerboltig mehetsz el átlagpolgárként
Ez a resze valid, tartjak is, ahol van?

-
válasz
parandroid
üzenetére
A hibridnel adatforgalmi korlat van az lte agon

-
Mostanában sokat olvasom, ilyenkor kissé megváltozik az izmok szerepe. Pl. a nyaké tart, a HTML.
Mullerben a fertotlenito szerek voltak kiirva, mint limitalt 2db/vasarlo, de nem tudom, a domestos pl annak szamit-e, mert epp azert mentem es akcios volt, vettem harmat, de nem koveztek meg erte.
-
Home officenal akinek nincs rendes dolgozo kialakitva, milyen tippeket tudna adni?
Uljek ki a napsutesbe a geppel az erkelyre?

-
válasz
parandroid
üzenetére
Végül kihagytam, de a hozzászólásom lényegi kérdése ez lett volna:
Számít, hogy mennyi a bevallott eset?
Az emberek így is kitalálnak dolgokat tájékoztatás hiányában, nem hiszem ,hogy a számjegyen múlna. -
válasz
parandroid
üzenetére
Én épp ezért sajnálom, hogy a szervezett túrákat letiltották, meg a kollégistákat kipaterolták, mehettem egyedül túrázni, mert az egyetemi ismerősök mind koliból cuccoltak hazafelé.
Pedig ott azért elég szeparáltak a résztvevők. nem is igazán van fizikai kontakt.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
~1600 lelegeztetogepet szamoltak ossze, azt nem jeleztek, mennyi szabad ezek kozul.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
100 legfontosabb/leggyakoribb dolog/kerdes?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kollegakat még oktatom folyamatosan, hogy ha letekerik 5 fokra a klímát, nem fog hidegebbet fújni, mintha 23-25 fokra lenne beállítva, csak nekem rossz reggel, mert este azért egész jól behűt 20 fok alá...
-
A hálóban az ágy fölé berakni könyvespolcokat (nagyobbakat) mennyire zavaró?
Eddig annyit mondtak rá, hogy a fejünkre esik, de normálisan felrakottnál kételkednék ebben azért
-
Morzsaporszivot erdemes beszerezni? Ha igen, milyet? Haztartasi gepes topicban a porszivokon haboruznak, visszamenoleg meg annyit talaltam, hogy litiumos akkuval rendelkezot, de ennel tobbet nem nagyon.
-
Egyik kollegam most kapott az ikeasbol, eleg massziv darab, a motorok az asztallapnal vannak rogzitve, szoval nem egy stabilitasi vilagbajnok, de minosegben rendben van. Masik kolleganak sima noname verzio van, egy motorral es atmenettel a ket lab kozott, ekszijas atvitellel, az nekem serulekenyebbnek tunt, meg nem is olyan szep, mivel sok minden latszik.
En viccen kivul a kurblis ikeasat akarom majd kerni magamnak, nem tudom, miert, de akar itthonra is.
-
Valamelyikotok irta, hogy olvasott valamilyen cikket/konyvet a fizikai targyakhoz valo eros fugges megszunteteserol, elkeruleserol, etc, vagy csak rosszul emlekszek?
Ha igen, van valamilyen link hozzá? -
válasz
szőröscica
üzenetére
Igazabol akkor vizsgalatokkal lehetne felelossegrevonas valoszinuleg, ha nagyon akarnak, nem igy bukna ki a dolog, ha csak nem akarjak tenyleg valahogy atjatszani mas kezekbe, vagy hasonlo.
Az uj ellenseg a kukasauto lesz?
-
Memoria habszivacs párnát használtok otthon?
Általában 9k környékén láttam, de még nem vettem rá magam, alváshoz egy ilyen elég vajon? -
30 fok se fog ki rajtam, az a 6:56 inkább a konkrét ágyból kimászás volt.

-
-
Mosógépnél a rendes por mosószer + öblítő, folyékony mosószer + öblítő vagy a kombinált 3 az egyben és társai tasakos feloldódó csodát használjátok otthon mosásnál?
Most folyékony mosószer meg öblítő volt eddig, de ha egyszerűbb, akkor váltanék erre a feloldódó tasakos verzióra, de azt mondják, hogy egy óránál hosszabb program kell, hogy feloldódjon, gondolom az apróbb méret miatt koncentrátum lenne benne, vagy hasonló.
-
Kiábrándító, pedig rengeteg ismerősöm, akitől eddig idegen volt a politikának akármilyen formája, még lelkes is volt, hogy megy szavazni, ehhez képest sokra nem jutott az ország.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)