Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spet
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Én is most, hogy rákerestem.
Kérdés mik férnek bele a kifejezésekbe.
-
Spet
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Roller?

-
Spet
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
250W-os a kinézett elektromos kerékpár motor teljesítménye, illetve a segédmotor maximum 25km/h sebességig segít rá (és ott lekapcsol) így nem kell hozzá AM szintű jogosítvány.
-
Spet
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Hamuelem, citromelem, krumplielem a kémiai folyamat (galvanizáció) miatt működnek.
-
Spet
addikt
Mert valaki már pár mágnessel, egy ventilátorral, és egy feszültség átalakítóval, gyors töltőt készített.
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Már akinek megmaradt a munkája.
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Brexit (vámháló) meg nem állapodás miatt, Nagy-Britanniából érkező árukra vonatkozik a vám és áfa szabály!
-
Spet
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Na de mi van végül benne? (én 60-ra tippelnék)
-
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Pedig a semmiből is lehet várat építeni!
-
Spet
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Mondjuk ki van nálunk hosszabb ideje ezzel foglalkozó oktató, aki képi példával is megmutatja,hogy mi a helyes válasz.
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kérdés milyen laptopokról van szó. Hátha 10-15 darabból össze lehet dobni 1 működőt

-
Spet
addikt
Csak, hogy érezzük mennyire komolyan veszik a színezőjátékot (cikk vége, Brazília még zöld)
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szoval. Mikor is kapja BP ismet a szigoritasokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Spet
addikt
Hát nem hallottad? Ahány munkahely megszűnik, annyi plusz közmunkást lehet a töredékár töredékárán foglalkoztatni, hogy az út szélén legyenek, szó szerint.
FehérHolló: Látom, ha valaki leírja a saját véleményét valamiről, akkor bele állsz a dologba, mert nem egyezik a sajátoddal. 👍
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szörnyű az, hogy nem tudod értelmezni mit írt, mert nem tördelte szét a szöveget, ahogy kellett volna, és háborogsz amikor nem kellene:
Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás.
"azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához.
"De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt.
"Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás.
"...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.
Más tegnap elolvastam a kiküldött kérdőívet. Még WC papírnak is sz@r, de olyan gyönyörű kérdéseket tesznek fel.
-
Spet
addikt
Ezzel az örök klasszikussal készítenélek fel.

-
-
Spet
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Imádom, amikor az emberek olyan egyszerű kijelentéseket tesznek, hogy csak na mielőtt bárminek is utána néznének/olvasnának, esetleg kertes házban és és termel valamit és a saját bőrén megtapasztalja.

A tél télen volt (nem pedig májusban). Volt vagy ami kordában tartotta a kártevőket.
Nem egy negyed évnyi csapadék jön le 2 nap alatt, arra a földre ami ki van száradva, így elmosva mindent (termő réteget is), mert nem fogja meg semmi. E mellett eső után rögtön dög meleg, ami lerohasztja a termést, elindítja az élősködőket. Plusz a termények megfelelő szinten fejlődnek, és nem anyázol a boltban, hogy a hazai paradicsom kilóját miért 800-900 Ft-ért adják (mert elárulom, ha többet termelt volna a megfelelőbb időjárásnak hála, akkor olcsóbban tudja adni, és nem kell még az Orbán királyi pengő romlását is az öntözésbe belevennie)
Nyáron az ember nem hónapokig (már tavasz végétől) szenved a 35+°C-tól, hanem nyár vége fele. A fák nem virágzanak újra ősszel.
Jajaja a spanyonyolok meg a kínaiak mindent jobban csinálnak. Ja, hogy olyan az íze a terméknek mintha vizet innék. Ennyi erővel a csapvizet is megsózhatom és ihatom azt. (semmi gond, hogy a kínai gazdaság kizsákmányolja a saját embereit [éljen a kommunizmus], a spanyol termelés meg vendégmunkásokra épít [ja koronavírus keresztbe tesz ennek, bye-bye olcsó árak])
Sokezer evvel ezelott is megoldottak hogy szarazsagban kapjon vizet a noveny - milyen szép a Nílus környéke, Aral-tó, Fertő-tó (csak, hogy ne menjünk ennyire messze)
-
Spet
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát nem tudom milyen gyümölcs zöldség szereti, ha jéggel verik, de ha megmutatod nekem máris ráborítom akár a hűtőszekrényt is.

Igen a magyar mezőgazdaság azért lett sz@r mert 10-15 évvel ezelőtt még voltak évszakok (vagy csak én emlékszem rosszul), mára már nem nagyon.
-
Spet
addikt
Nyugodjon le mindenki. Rákeres a leírásra (ha érdekli), megnézi mi következik. Aztán eldönti eléri-e a következő lépcsőfokot vagy sem.
Én tudom nekem kell még 60 Supershop pont a következő címerhez.
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kikapcsolható a funkció, és most vegyél egy mély levegőt

-
Spet
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az olaj kevésbé aggaszt, inkább a mezőgazdaság fejreállása ami komolyabb gondokat okozhat hosszabb távon.
-
Spet
addikt
Nos, akkor még mindig: ha valami szakipari vagy tapasztalati dolgot igényel, és sajnos pénzbe kerül (pl bedöglik a bojler, kazán, villanytűzhely), akkor hiába nincs állásm a szolgáltatást ki kell fizetni.
Most, hogy meg hitelt nem kell fizetni áramot vizet nem zárhatják el, ha nem fizetsz, az euró egekben, csak felmérik az emberek, hogy mire kell költeniük (vagy nem).
-
Spet
addikt
Létesítményvezetőként dolgozok (kb kihalt az irodaház amin vagyok).
Ha nagyon naaaagyon nagy baj van, akkor megyek testvéremnek segíteni fusizni (építőipar, kisvállakozás), éhen nem halnánk.
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ahhoz ne magyar újságírót válassz

-
Spet
addikt
Pedig volt olyan ember aki a 19. sz-i orvostudományi kísérletekben is részt vett, lyukkal a hasában. És a 19. sz-ról beszélünk
cybermanus: Megvannak jól vannak, ott is maradnak

-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát a lényeg, én nem pánikolok, és ugyanúgy élem az életem.
Soha nem voltam beoltva influenza ellen. Ami betegség és hatással volt rám az a tüszős mandulagyulladás, kétszer is (mert hát egy sör sem sör
). -
Spet
addikt
Azt ugye tudod, hogy a az átlag maszk ami kereskedelmi forgalomban kapható a kb vicc kategória? Arcot nem fedi teljesen (hiszen eláll az arcfizimiska miatt, hogy oldalt olyan rés keletkezik mint a rozsdálló 80-as évekbeli kocsik küszöbe).
Illetve nem hiszem, hogy bármi nemű párát,párlatot megfogna nagy sikerrel, mivel nem erre találták ki.
De e mellé viseljenek munkavédelmi búvárszemüveget mert ha szemébe tüsszentenek/beledörzsöli ugyanúgy elkapja.
Ennyit a hatásos védelemről.
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor politikusnak kellett volna mennie
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
De a kérdés: miért is jött veled szembe a neten?
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Khmm, orosz hekkerek.
-
Spet
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kb.: Soha.
De ugye tudod feladhatod a levelet ugyanúgy különböző futárszolgálattal (DHL/Fedex/Ups/....) hasonló vagy magasabb áron.

Ez itt a hanyatló kelet haladni kell a korral, és követni a magyar posta árszabását, nehogy már alacsonyabb összeget ajánljon a versenytárs.
-
Spet
addikt
Mindig is toppon voltunk design-ban
. -
Spet
addikt
Na megtekintettem térképen a dolgot. 2018 felvétele alapján, amit megjelöltél szakaszt nem fizetős. (csak ugye ez az útfelügyelőbizottság szeret vastag vonalakkal játszani)
-
Spet
addikt
Nem.
Megyei, fizetős szakasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)