Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
k.
őstag
Na a suliban a mai aranyköpés is megvolt.Tehát Kezdésként az illetőről annyit hogy szőke, lány és irgalmatlan hülye.Na hát.Doga földrajzból.Kérdés:Milyen térkép fajtákat ismersz?Csaj mit ir oda
alóztérkép,Melegségtérkép(miaz b@zik délen normálisak északon?)(na itt volt az a pillanat amikor a tanár szeme furán kigubbadt).........Ezekután neki állt följebb hogy az alig kitöltött de nyomokban hülyeséget tartalmazó(vigyázat káros az egészségre)dogájára egyest kapott. -
k.
őstag
Most olyan boldoooog vagyok
!Szétszedtem a gépet hogy kiszedjem a régi sajnos elhalálozott vinyót.De nem akart kijönni.Gyakorlatilag darabokban állt a gép mire sikerült kiszedni.Szépen összeraktam most működik.Régen szereltem gépet élvezem a laptopok világát.

Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
alóztérkép,Melegségtérkép(miaz b@zik délen normálisak északon?)(na itt volt az a pillanat amikor a tanár szeme furán kigubbadt).........Ezekután neki állt följebb hogy az alig kitöltött de nyomokban hülyeséget tartalmazó(vigyázat káros az egészségre)dogájára egyest kapott.
!Szétszedtem a gépet hogy kiszedjem a régi sajnos elhalálozott vinyót.De nem akart kijönni.Gyakorlatilag darabokban állt a gép mire sikerült kiszedni.Szépen összeraktam most működik.Régen szereltem gépet élvezem a laptopok világát.