Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• RoyalFlush

őstag

válasz tildy #8761 üzenetére

Megkerestelek iwiw-en, kiváncsi voltam hasonlít e avatarod ahhoz ahogyan valóságban kinézel, beteges, mi? :DDD Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből :DDD Bár az enyém nem egyedi, mégis úgy érzem millió klón vesz körül PH!n, talán mert rólam mintázták? Hol az egom, látta valaki? Nem, szóval szerettem volna egyedit, de még messze vagyok tőle, mint Kalocsától a brazil főszerpaprika. Ez elég sz*r hasonlat volt ..

• Zewa

senior tag

válasz tildy #8761 üzenetére

Lehet hogy csak elkezdte gyüjtenia csatlosait a szezonra!

Győrzike só: WÁÁÁá :W :W És midenkia zt modnja Szar, hülye barom..... De midneki nézi!!!!! Én személy szerint el kezdeném győzike fejét fejszével bontani. Denézik.

Kalandor: Azért ne áltálánosits pls! Van pár ien hülye pics@, de azért vannak normálissak is :) Van pár aki kissé elkurvul, páran elemosodnak, páran elrockeresednek de eza elét rendje. Mindig meg van a közép út (csak a szélsőségek tolodnak ki.)

(#8764) tildy A Csapból is ezfolyik és több milliós nézettségi mutató^^ Ne kell nézni de sokan nézik.

Bevallom van amikor még én is. Hogy hova süllyedtem.. :O

Aktív témák