Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
erről tudnék mesélni.
meg arról is, hogy az milyen, amikor 1 hét múlva / X hónap múlva végetér, és utána sokkal rosszabb, mint előtte, és nem lehet már úgy nézni, hogy legalább egy picit jó volt, mert megtapasztaltad, hogy milyen, amikor nagyon jó, és utána százszorosan fáj a kontraszt.
a szerencséről pedig : azt mondják, én nagyon szerencsés vagyok, mert gyerekkoromban szarba estem. (nem röhög!
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.
szóval, azóta ezt hallgatom, hogy mert én szarba estem gyerekkoromban.
és valóban, időről időre, évente néhányszor rám mosolyog a szerencse, de komolyan, olyan valószínűtlen dolgok történnek velem, amire zéró az esély, és más csak vágyhat rá, és ez rendszeres.
Viszont a sorsnak van egy olyan fintora, hogy mindent, amit így adott, azt egy kis idő után visszavette.
Az pedig, hogy lánnyal ez milyen? nagyon durva. nemrégiben összejöttem egy olyan lánnyal, akinél szebbet és inteligensebbet nem hordott hátán a föld, és 10 éve elérhetetlen volt számomra. aztán egyszer csak felbukkant, és mit ad Isten, megvolt. majd heppinesz, szánsájn, eltelt 3 hónap, és továbbált, és azóta nem élek, csak létezem.
szóval ennyit a szerencséről. pláne nőkkel kapcsolatban.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.