Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz BlacKSouL #796 üzenetére

erről tudnék mesélni.
    meg arról is, hogy az milyen, amikor 1 hét múlva / X hónap múlva végetér, és utána sokkal rosszabb, mint előtte, és nem lehet már úgy nézni, hogy legalább egy picit jó volt, mert megtapasztaltad, hogy milyen, amikor nagyon jó, és utána százszorosan fáj a kontraszt.

a szerencséről pedig : azt mondják, én nagyon szerencsés vagyok, mert gyerekkoromban szarba estem. (nem röhög! :P) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.

szóval, azóta ezt hallgatom, hogy mert én szarba estem gyerekkoromban.

és valóban, időről időre, évente néhányszor rám mosolyog a szerencse, de komolyan, olyan valószínűtlen dolgok történnek velem, amire zéró az esély, és más csak vágyhat rá, és ez rendszeres.

Viszont a sorsnak van egy olyan fintora, hogy mindent, amit így adott, azt egy kis idő után visszavette. :U

Az pedig, hogy lánnyal ez milyen? nagyon durva. nemrégiben összejöttem egy olyan lánnyal, akinél szebbet és inteligensebbet nem hordott hátán a föld, és 10 éve elérhetetlen volt számomra. aztán egyszer csak felbukkant, és mit ad Isten, megvolt. majd heppinesz, szánsájn, eltelt 3 hónap, és továbbált, és azóta nem élek, csak létezem.

szóval ennyit a szerencséről. pláne nőkkel kapcsolatban.

[Szerkesztve]

Aktív témák