- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ttower
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
lehet hogy
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).Csyppa: házi. tanár azt mondta hogy január közepe, mert előtte még átvettük volna a tartuffet, csak egyik osztálytársam odament jópofizni hogy már megírta. ezért most mi is szívunk
Aktív témák
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).