Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én is elbaltáztam a tegnapi napomat rendesen. Igaz én a gép előtt ragadtam le; venni akarok egy ilyen pici gépet és 3g router-t akarok belőle faragni: VXL és ehhez próbálok egy kisebb XPt összefaragni (tudom, miért nem linux.. én is nagyon szeretnék érteni hozzá de sajnos sokszor nincs türelmem, most pedig leginkább a modemmel való szórakozás miatt nem lesz linux).
Mint ugyanis kiderült van HSDPA lefedettség otthon csak a nagy épület falai olyan vastagok hogy bentre már nem jutott belőle, a kiskonyhában viszont 2-3 mas térerő van ami már elég a 3.6Mbps-hoz, tesztek alatt pedig ~1.5 Mbps -el stabilan ment, ping 100ms körül, csomagvesztés gyakorlatilag nulla.
Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak.
Aktív témák
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak.