- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #20133 üzenetére
20 éves, 176cm magas, fekete hajú, sötétbarna szemű BME villanymérnök hallgató vagyok. 2 éve nem volt barátnőm, és teljesen ki vagyok éhezve. Genetikai daliásságom csak Jancsi bácsi tudja felülmúlni. Érdekelnek a bitek, a byteok, a processzorok, a rendszerarchitektúrák, és operációs rendszerek. Hasonló érdeklődésű pesti és pécsi lányokat keresek komolyabb kapcsolat reményében itt egy hardveres fórum egyik topicjában. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj privátban!
#20139:
Itt jön a jeti!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
fokukac
nagyúr
válasz
"játszótársam, mondd, akarsz-e lenni?"
de komolyra fordítva a szót :
vettem ma egy usb-s M-audio Transit hangkártyát.
fél óra volt, mire sikerült felinstallálnom, negyedszeri próbálkozásra még sikerült is.
királyság van.amúgy pedig nagyon jó vasárnapom volt, csak 4 órát voltam az irodában.
de leglaább kész van a határidős munka. a cégem pedig megdobhatna most már egy karácsonyi bónusszal, mert eléggé kiköltekeztem. -
csapos2
addikt
válasz
Csináld! Majd jól szétoffoljuk. Meg szidjuk a moderátorokat is.
Qka: Kiről beszélsz?
Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged