Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nem tudom, en valahogy irtozom a muanyag fenyotol.
A karacsonyi hangulatot nalam az hozza meg, hogy erzem a fenyo illatat.
Nem tetszik, hogy emiatt ki kell nyirni egy fenyot, de egyreszt mar ugyis kivagtak, mikor megvettem, masreszt pedig ha lesz ra keret, veszunk majd egy gyokereset, peldaul jovore
Az sem zavar, hogy el kell erte menni, karacsonyi bevasarlas, fenyohurcibalas, aztan lakasba felkuzdes, ezek jol eso dolgok. Ahogyan a diszites is.
Ez olyan, mint husvetkor a tojasfestes. Ha valaki megcsinalja helyettem, megharagszom. A karacsonyfamat se diszitse fel senki elore, en akarom, ugy, ahogy nekem tetszik, es ugy, ahogy kedvesnek tetszik.
Mi valasztottuk ki a fenyeket ra, es az osszes diszt, szep nagy, es minel tovabb tart majd a diszitese, annal jobb lesz, mert nekem ez is elmeny
Az "ures lakas" temahoz: ha most lonek par fotot a lakasrol, mar nem lenne olyan ures, mint volt. A mi szobank peldaul most tele van pakolva, nem nagyon van ures hely a fal menten, meg amugy sem, csak epp annyi, amennyi kell. Nappali levegosebb ilyen szempontbol, de oda is ujitottunk mar, es most meg a fa is ott fog allni, ugyhogy otthonos es tetszik nagyon

-
philoxenia
MODERÁTOR
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt lehet Nálatok kapni ?