Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #35167 üzenetére
Hmmm a hátralevő 3+ napnak de gyorsan vége lett
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Lord Zero
addikt
nektek is kurva lassú a péhá?
nem, mindegy
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Eddie141 #35612 üzenetére
Hát erről elsőre nem mondanám meg, hogy ezt már egyszer bent volt e, vagy alapból így néz ki. Inkább tedd be linknek pls...
ElllZéééé@Aham, lassúúú
Először
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Eddie141
senior tag
válasz philoxenia #35613 üzenetére
Mármint Bro0k?
-
lakisoft
veterán
úúú gyejó is a z OFF topik
- Árad -
-
lakisoft
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #35620 üzenetére
Pacalpörkölttel töltött pulykamell ? Az se rossz...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bolondember #35620 üzenetére
Fene a gusztusát annak, aki a te cicidre rábukik, főleg nyilvánosan, és tömegesen
Eddie141@ Megesik, legtöbben elfelejtik a végén a nagy S-t, de azért kibírom valahogy
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Bubu79
addikt
válasz lakisoft #35617 üzenetére
Az nem az a csíkokra vágott frottír törölközőre hasonlító valami, amit némely marhák emésztő alkatrészéből kreálnak? Azt nem szeressem
Ez egy burkolt elköszönő poszt volt, jó éjt minden OFF lakónak
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ngabor2
nagyúr
válasz philoxenia #35624 üzenetére
ezt most jóóól lenyúlom aláírásnak
amúgy a pacal az nem gyomor, hanem bendő. nem mindegy...
-
Eddie141
senior tag
válasz bolondember #35630 üzenetére
Kaktuszkutya LoooOoooL
Én még nem mertem megkostolni. Nem kielégítő a válasza sem a rajongói tábornak, sem az ellenzőknek. Sajnos 50-50% és így még nem merem meg kostolni.Ez nekem nem elég[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
ha már kaja és így készült: gulyás, 2004 -ből. Hol van az már, mi ?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Bubu79
addikt
válasz Kasza08 #35632 üzenetére
Szoktak reklamálni a semmitmondó posztok miatt - ezt elkerülendő feltettem egy kérdést, amire ismertem a választ és mellesleg el is köszöntem - hát nem vagyok furfangos?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Eddie141
senior tag
válasz RoyalFlush #35634 üzenetére
Ez viszont egy valódi HMMMMM-öt érdemel Fincsa!
-
tildy
nagyúr
válasz CactuS #35586 üzenetére
Itt találod a megfejtést.
Más:
Bubukám, most megharagudtál rám?szőrős yetitalp: fininek néz ki.Holnap hozzál
Megint más:
Rámtört az pszinteségi roham.
Az, van, hogy beleszerettem egy pasiba.
Annyira a szeretem azt a bolond mindenit, a szőrös talpát a bu-bu-buksiját, a szurkálódásait, de még azt a házisárkány fajtáját is. Sőt az sem zavar, ha mindenbe beleüti az orrát, vagy ha nőkkel kapcsolatban siránkozik, vagy ha csak a bajsza-szakálla alatt vigyorog....
Hát ez van."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bolondember #35630 üzenetére
Biztos féltek. Amúgy CactuS kutyája esetleg?
Tildy@ *ölelőssmájli* No, akkor bizony gratulálok neked
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz philoxenia #35635 üzenetére
A kép kissé csalóka, szóval nem. De nem maradt éhen senki: 2.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Eddie141 #35640 üzenetére
Nem, a gép előtt ( Csak szeretnék ott élni - Tiv Jr nem ajánlgatná olyan hevesen az ingyen söröket )
Kutyus neve: Mr (Mister) és azért van rajta pulcsi, mert kicsit kopaszodik öreg korára, aztán amíg a labor nem deríti ki, hogy miért van, addig marad a ruha.
A nagy S az egyszerűen vizuális okokból van - hülyén hangzik, de sokkal jobban néz ki szerintem a CactuS, mint a Cactus -, lehetne csupa nagybetűvel is, de az meg kiabálásnak számít.
Tildy@ Lemaradtam és ez a pasi a kedvesed, vagy nem, vagy csak nem értem a poént, mert hülye vagyok, meg fáradt?
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz CactuS #35643 üzenetére
Fáradt vagy, és nem érted
Jahm: MEgszépültem egy picit, biztos ez is ennek a pasinak köszönhető. Jahm mégvalami lemaradt: több személyisége is van, szóval óvatosan kell vele bánni
Kasza ők nem olyanok. Ezek tudod mikor jönnének teázni velem pl.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lakisoft
veterán
-
Eddie141
senior tag
válasz lakisoft #35649 üzenetére
Egy fél pilantás Dolgozom az ügyön
Fel kell raknom a PC suitot újra...Apa régebben tenyésztő volt hobbi szinten. De már abba hagyta. Nekünk 2 kutyánk is van! Emellett egy utcai vegyes tacsi. Az már 2 kutyánkat túl élt! Amúgy én eléggé cicás vagyok, ebből a szempontból, és nem nagyon szeretem a kutyákat, de ez igazán jófej!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest