Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
na hogy sikerült az első nap?
én is ma voltam, nekem elsőnek bejött, high-tech cuccok, ami kell megszerzik csak dógozzá, kellemes környezet, ingyen kávé, üdcsi, konyhásnénik kaját melegytenek, kihozzák, elmosogatnak helyetted
és elsőnek szimpatikus kollegák (bár már egyszer volt ilyen, ott 4hónapot voltam) -
troland26
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Anno ''fiatalkoromban'' én is majdnem ilyen telefonos kisasszony lettem , de miután túl voltunk OSS-en és el is mondták valójában mit is megy , hogy is meg hány kamera figyel és mennyi szalag rögzít ja meg , hogy kéthetente kiértékelősdi . Na akkor beparáztam és otthagytam az egészet .

-
ngabor2
nagyúr
Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest