Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos látom nem érted. Tegyük fel van egy 20as szám, amivel szolgáltatót váltok. Na most korábbi szolgáltatón belüli ismerősökk számai elé nem volt korábban előhívó beírva, így voltak elmentve. De én (vagy a munkahelyem) szolgáltatót váltottam, így ha előhívó nélkül hívok valakit, akkor az az új szolgáltatómon belüli számot hívja. M Szóval abszolút félreértetted az egészet.
Tfh. pannonos vagyok, van gipsz jakab szintén pannonos emberke nálam elmentve xyz-qwer számon van. Hisz ő is pannonos. Ha mondjuk átmegyek a t-mobilhoz, vagy a vodához, és én hülye, nem írom át az ő számát, akkor xyz-qwer esetén szolgáltatótól függően valójában a 06-70-xyz-qwer számot, vagy a 06-30-xyz-qwer számot fogja hívni. Párszor meár megszívtam emiatt.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hát épp ez az... volt a pannonnál, így a pannonosnak a számát előhívó nélkül jegyezte le a telefonba. aztán átment a vesztelhez, de a szám továbbra is előhívó nélkül volt, tehát 06201234567 helyett 06301234567-et hívott az 1234567.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest