Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Nem nem tartozik hozzá és általában sem vagyok képes ilyenre. nem azért, mert a perverz kisállatokat kínzó énem nem tudná megcsinálni. nincs hatalmam. nem bújok álszent magyarázkodások mögé. én sem vagyok tökéletes. én ilyen vagyok és ez a véleményem a dologról. Amúgy én csak egy népet utálok nagyon, de azt nem hozom erre a fórumra. A többieket leszarom. Az biztos, hogy mindenki úgy érvényesül, ahogy tud. Az általános érvű definíciók rám is vonatkoznak. Mondhatnám, attól, hogy nem ismerem a hatás-ellenhatás törvényét még rám is vonatkozik. Nálamnál okosabb emberek már megalkották az embertípusokat. Én is tipikus vagyok. A viselkedésem is tipikus. Mindannyiunknak megvan a saját elve és véleménye. Attól, hogy szavakon lovagolunk és arra törekszünk, hogy egyéniségként véleményt formáljunk, közben nem figyeljük, hogy a csoportosulás erejét engedjük ki a kezünkből. Tudod mit én régóta törekszem, hogy beálljak a sorba. Csak nincs sor. Illetve egy van. Az amelyikbe olyanok állnak, akik elfogadják az ''értéktelenséget''.
A többieknek vannak kis sorai, amiből mindenkit egy két szó miatt kiszórnak. Azért mert nem teljesen úgy gondolja, mint más. Na. Itt a pont. Én veled értek egyet teljesen. Legyél te és [b/]Foglalt név a vezér. Mutassatok utat nekem tévelygőnek, aki nem tudja magát jól kifejezni. Beszéljetek helyettem is. Csak történjen valami!
''A jogod megvan, de magadat minősíted vele!''
B+ - ennél alatomosabb dumát el sem ereszthetnél. Ez meg téged minősít.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest