Hirdetés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz ::volkovy:. #3385 üzenetére
rgb
Holacsokim?''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
BlacKSouL
addikt
válasz ngabor2 #3106 üzenetére
Ujjúj project update ver2.0 : doki megnézte, megtapicskolta, és rutinból mondta hogy mi(porcdaganat), március 8 nőnap kell befekszeni, másnap kaszabolják össze, alighanem tenyésztett vagy milyen csontot faragnak be(csontbankból?asszem)nem a sajátomat, már aznap hazaengednek(zavarnak), 10. nap varratszedés, 1, 3, 6 hónap kontroll. Aztán lehet nyugodtan használni, orrot túrni, fület vakarni, p..ciban turkálni, vagy ami jólesik A műtét után meg használni lehet, csak terhelni nem.
Ja, a szalagszakadást nem piszkálják, az elszakadt hát elszakadt.
más: [link]
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
VoDaFoNe
aktív tag
Montoya: Olyan gonosz vagy hozzám!!! mindig csak szekálsz mint például mikor elmondtam a valentín napos dolgot hát ezt érdemlem?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ngabor2
nagyúr
van egy hülye zsolti barátom. iszonyú igénytelen videókat bír begyűjteni, és egy jórészét meg is mutatja. nagy-nagy állatságok, meg nyomdafestéket nem tűrő dolgok, és jókat röhögünk rajta. viszont ma mutatott egy hosszabb videóból egy kb. 5 mp-es részletet. vagyis együtt néztük. kb. 5 mp-cel többet láttunk, mint kellett volna. erre már ő is azt mondta, hogy letörli a gépről, nehogy véletlenül megint megnyissa. nem tudom, honnan szerezte meg, de az én amúgy nem gyenge gyomrom is felkavarodott. 5 iraki fiatalember és egy narancssárga ruhás amerikai katona volt benne. a végére egyikük nem élt. a részlet ezt az átmenetet mutatta. iszonyú, hogy milyen kegyetlen emberek(?) vannak. további részleteket inkább nem írok, rágondolni is szörnyű.
-
BlacKSouL
addikt
Rájöttem milyen megvénült, nosztalgiázó öregember vagyok. Winampban a ''DJ Shuffle'' bekeverte nekem a Surda-dalt, és egész elérzékenyültem. Gyerekkorom nagy-nagy meghatározó élménye volt a sorozat. [link] [link] [link] Pár éve is már meghatott nosztalgiával néztem az újraadott részeket, de most eszembejutottak az egyes jelenetek, és annyira beugrott a 70-es 80-as évek világa, hogy akaratlanul is összehasonlítom a mostanival, és hát lehet hogy egyre fejlettebb világban, helyzetben, korban, stb-ben élünk, lassan itt a nanokor, de néha az az érzésem, hogy túl későn születtem. Biztos az is benne van, hogy gyerekkoromban éltem meg még annak a korszaknak a végét, és alighanem csak a jót láttam meg benne, de akármikor kerül szembe egymással a ma és a közelmúlt, számomra valahogy mégis olyan kellemesebb, nyugodtabb korszak volt. Mintha minden régi emlékképemben sütne a nap. És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.
Vissza akarok menni az időben!
-
Whaskes
senior tag
-
-
supesz
aktív tag
válasz ngabor2 #3463 üzenetére
Egyszer én is így jártam. akkor egy embernek rátapostak a fejére és levágták a fejét. Akkor kicsit elgondolkodtam, de állítólag ez egy ''poén'' videó volt. Megrendezett. Bár nekem nem úgy tűnt. Láttam már sajnos csonkolásos videókat is és a szörnyű az, hogy roppant empatikus vagyok. Rendkívül megviselnek ezek. A másik fele meg a qrva kiváncsiságom. Néha nem bírom ki és ráklattyantok a rotten.com -ra. Na az helyreteszi a lelkivilágomat. ÁÁÁ. Néha jobb bele sem gondolni mik vannak ezen a gennyes világon. /*Bocsesz, hogy elragadtattam magam, de mindig felzaklatom magam, ha ilyenek eszembe jutnak vagy szóba kerül*/ - Mindenki vigyázzon magára, a föld nem biztonságos hely.
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
Whaskes
senior tag
válasz BlacKSouL #3464 üzenetére
hova akarsz te visszamenni? a kőkorszakba? úgytudom hogy abban az időben minden fekete-fehér volt.... nem szereted a színeket?
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
supesz
aktív tag
válasz Whaskes #3468 üzenetére
Haha Erről eszembe jutott, hogy kisgyerek koromban azthittem, hogy régen minden fekete-fehér volt. A filmeket néztem és megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehetett színesben az a vidék vagy ruha vagy bármi. A mai napig elgondolkodom, ha régi f-f filmet nézek. Olyan furcsa ez és bájos szerintem. /*Mások biztos debilnek gondolják... */
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
supesz
aktív tag
válasz troland26 #3466 üzenetére
Jézusom! Ugye nem a youtube-ot túrod a videók után? Be ne linkeld őket, mert megállok a fejlődésben
-
BlacKSouL
addikt
válasz Whaskes #3468 üzenetére
Hát tudod bizonyos fajta ''sokszínűséget'' qrvára nem bírok.( manapság a vörös-narancssárga borít ki többekközt)De ez csak egy töredéke
Igen, legyen inkább ff, minthogy annyi ''szín'' legyen, mint egy túlpörgetett kaleidoszkóp, amitől az emberek vagy hánynak, vagy megvadult barmokként rohannak neki mindennek, leginkább egymásnak, és tapossák amit lehet.....
Nem a színekkel van bajom, hanem a nyugtalansággal. Én nem bírom a fékevesztett rohanást, az értékek, a színek(ha már felhoztad, és amik korábban is voltak, csak észre kellett venni őket) mellett nem megállást, ezt az egész profitorientált money-based világot....Aláírás (nem kötelező megadni)
-
supesz
aktív tag
válasz BlacKSouL #3464 üzenetére
Erről már énekelt a Bojtorján egyébként: [link]
''Minden korban van valami,
Ami akkor és ott jó,
És éppen attól válik széppé,
Hogy vissza nem hozható.''A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
supesz
aktív tag
válasz troland26 #3474 üzenetére
Megnyugtató, hogy így gondolod, megnyugtató, hogy a moderátorok is így gondolják, megnyugtató ez a máktea...
-
supesz
aktív tag
válasz VoDaFoNe #3477 üzenetére
No-no! Civilben ifjúságvédelmis vagyok. Először kérdezz meg 1 pszihológust, hogy milyen hatással lenne rád!
-
tildy
nagyúr
Ma ''hozzámvágtak'' egy laptopot. Csak össze ne keverjem a pároméval (Egyformák, mindkettő ibm. )
Azt hiszem megérte váltani
Vlad : lehet kereslek majd php ügyben"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz VoDaFoNe #3477 üzenetére
Ha akcióképes hím nemiszerveket nem feltétlen egészséges a hozzád hasonló korúaknak bámulni, (egyelőre) , akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.
De én nem beleszólni akarok, csak javaslat. Nem a felnőtt-duma, hanem...na mindegy.
mod: na mit mondtam...
-
supesz
aktív tag
-
QuarK
senior tag
na ezmiez:
kep az etr-bol. aktualis informacio. x. [link] -
supesz
aktív tag
Oké. Értem. De ne lepődjetek meg, ha ezt én is tudom/tudtam! De én nem azt kérdeztem, hogy hol hangzott el ez a mondat?, hanem felhívtam a kiscsaj figyelmét, hogy valahol itt a PH!-n láttam már ezt az aláírást. Pusztán informáló jelleggel, amúgy OFF-osan. De persze köszönöm, hogy elárultátok, hogy melyik filmben volt, hiszen ti nem tudhattátok, hogy én tudom-e?
-
supesz
aktív tag
válasz VoDaFoNe #3491 üzenetére
Oké! Te tudod, de majd életed egy bizonyos pontján, amikor egyedül leszel /*mer' ilyen előfordul*/, akkor nyiss ki egy szótárt és olvasd el mit jelent a szorongás szó! Lehet hogy fogsz találni az állapotod és a magyarázat között némi hasonlóságot. /*Persze ez sem biztos és végül is azt csinálsz amit akarsz, már 13 is elmúltál. Felnőtt vagy!*/
-
VoDaFoNe
aktív tag
hogy pontosam megválaszoljam ezt a kérdésen ,,hol hangzott el ez a mondat?'' ez a film legelején volt.. csávókém mondta....
alapvetően ti ma nagyon jó kedvetekbe vagytok...Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
supesz
aktív tag
Hát akkor nem szóltam semmit. Javaslom vodának, hogy nézze meg a motel című filmet is. Aztán innen [link] is válogasson párat. Sok sikert a családírtáshoz TOM tedd a nundzsakut a párna alá...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest