Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 37 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2201) Viktor0610 válasza ladybug (#2199) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Tudom, ezért ''szeretnek'' a nők... :)

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#2202) burgatshow válasza ladybug (#2200) üzenetére


burgatshow
veterán

De akkor sem értem, hogy azért mert olyan fiatal vagyok aki jogosítvánnyal rendelkezik és lehetősége is van kocsit hajtani, akkor az azt jelenti, hogy gyorshajtó vagyok és hajmeresztő dolgokat csinálok? :F

Na ezt hívom én kőkemény általánosításnak és szeirntem jogtalan. Addig senki ne mondjom rólam véleményt, amíg nem ültek mellettem. Mellesleg mindenki aki eddig mellettem ült azt mondta, hogy jól vezetek és nem féltek! Nem féltek, azt hiszem ez elég nagy szó. De lehet, hogy csak a kis lealacsonyodott értékrendemben az...

Jó éjszakát. :(((

(#2203) troland26 válasza burgatshow (#2202) üzenetére


troland26
őstag

Nem akart téged senki sem bántani ezért kár durcáznod , csak arra gondolt szerintem ladybug ,hogy a friss jogsival rendelkező fiatalok (vagy akár idősebbek )még az új élménnyel hogy végre vezethetnek hajlamosak a ''bátrabb '' közlekedésre . Ettől te még lehetsz nagyon jó és biztonságosan vezető sofőr . Néhány év múlva biztos hogy megfontoltabb leszel és ez nem azt jelenti ,hogy esetleg most nem vagy az de az évek alatt csiszolódni fogsz ez egész biztos. :)

(#2204) burgatshow válasza troland26 (#2203) üzenetére


burgatshow
veterán

Nem durcázok, de ettől a rohadt általánosítástól mindig felmegy az agyamban?! a pumpa.

Egyébként megmondom az őszintét, nem tartom magam profi sofőrnek (apám mellett 500x elbújhatok). Én is tudom, van még mit csiszolni bőven.

Tudom, hogy ladybug sem konkrétan erre gondolt, csak ha... nya mind1, túlragzom. :)

Bocs 2 all! :U

(#2205) EQMontoya válasza troland26 (#2203) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ez sem igaz. 40 körüli emberek is vezetnek néha úgy, h én félnék mögöttük... beláthatatlan helyen előz, stb. A másik ilyen jó fajta, a 10 éve bénázó nő, aki a legváratlanabb helyen fog fékezni előtted, és az ugyanúgy veszélyeztet.

Same rules apply!

(#2206) burgatshow válasza EQMontoya (#2205) üzenetére


burgatshow
veterán

Persze, most ha így nézem, akkor minden korosztályból fel lehetne állítani egy veszélyességi listát, de értelmetlen.

Sajnos igaz ami igaz, hogy még mindig a fiatalok (17-22 (talán 25? :F) éves korosztály) okozza a legtöbb balesetet, amiből magasan kiemelkedik a gyorshajtás és az ittas vezetés. :(

Sajnos... Szóval fiatalok, javítani azon a qrva statisztikán... :U

(#2207) BlacKSouL válasza burgatshow (#2202) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Nem ez az általánosítás, hanem az, hogy az éjszakai halálos balesetek áldozatai elaludt kamionsofőrök és a velük szembejövők, illetve a diszkóból hazafelé tartó jogosítvánnyal igen/nem rendelkező fiatalok és a mellé beülő barátaik. És mivel a statisztikák szerint utóbbi aránya meglehetősen magas, ezért már lehet nyugodtan általánosítani. És ha meg lehet akadályozni annak a három ártatlannak, meg az egy nem ártatlan sofőrnek a halálát azzal, hogy az ilyen szempontból veszélyeztetettebb korosztályt szokásosnál is gyakrabban ellenőrzik, akkor igenis tegyék meg.
És honnan tudja a téged megállító rendőr, hogy ki vagy? És milyen remek a baleseti statisztikád. Amíg meg nem állít azt se tudja ki ül az autóban. És gondolod annyi rendőr ismer, hogy rádnéznek és azt mondják, hogy ja, ez tudom ki, mindig józan és jól vezet, a barátai még sosem féltek mellette, meg se kellett volna állítanunk? Vagy felismer a kocsidról? Ha meg nincs félnivalód, akkor semmi gáz. Érdekes nekem még 4 percnél sosem tartott tovább az ellenőrzés.
Azt meg ne feltételezzük már, hogy két évnél frissebb jogsival akkora hatalmas rutinnal és vezetői tudással rendelkezel. A jó vezetés és a rutin közt minimum három év folyamatos vezetés, és legalább 50000 km a különbség. De inkább több.

Különben engem az első 2 évemben állítottak meg többször, azóta(7 év) még egyszer sem, bár ez nem mérvadó, ugye a mi kocsinkról sem láthatták messziről hogy hány éve van jogsim, csak érdekes statisztika. :)

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2208) troland26 válasza EQMontoya (#2205) üzenetére


troland26
őstag

Aki béna volt az is fejlődik egy bizonyos szintre, lehet, hogy a 40-éves 20 évesen embereket gázolt de az évek alatt már csak simán rosszkor fékez vagy vált irány :)

(#2209) EQMontoya válasza troland26 (#2208) üzenetére


EQMontoya
veterán

vagy egyre felelőtlenebbé válik, mert ''ide is befértem...''

Same rules apply!

(#2210) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Na, csak hogy mindenki tudja! Akinek nincs tévéje az is.: [link]
És hogy máshol is értsék: [link] :DDD

Winner: néha nagyon nehezen jön nekem is onnan, de most nálam gyors

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2211) Winner_hun válasza BlacKSouL (#2210) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ezeken a videómegosztókon a sávszélesség direkt korlátozva van vagy csak le vannak terhelve? Mert nekem nagyon ingadozva szoktak bejönni a videók letöltés ügyileg.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2212) burgatshow válasza BlacKSouL (#2207) üzenetére


burgatshow
veterán

[kép]

A statisztikában legalább egyet értek veled! :) A többit meg leszarom, mert szerintem meg nincs igazad, de tudod már nem is érdekel... Nem megyek bele egy örökkön örökké folytatható vitába.

Mellesleg, ha neked így most jobban tetszik, akkor igen nyertél én meg berágtam és társai. Lehet jönni a szánalmas dumákkal.

Bővebben link, ahogy Vladimir szokta mondani...

(#2213) troland26 válasza BlacKSouL (#2207) üzenetére


troland26
őstag

Nekem a legviccesebb az volt amikor a 13. kerületben megállított a rendőr hivatalosan odalépett kérte az iratokat, aztán a társa oda szólt neki ,hogy menni kell (én még mindig a papírokat kerestem) erre a rendőr kb. 15 centire nyomta a fejét az enyémhez ''biztos ,hogy meg vannak a papírok'' mondom neki természetesen erre elfordúlt tett egy lépést a járőrautó felé majd vissza pördűlt felém és összehúzott szemekkel kérdezte ''de tutira '' én csak bólintottam annyira meglepett a reakciója . Utána beszállt a kocsiba és elviharzott én még vagy 2-3 percig ültem vigyorogva a kocsiba aztán én is elindultam . :DDD

(#2214) Bash válasza BlacKSouL (#2207) üzenetére


Bash
őstag

''Amíg meg nem állít azt se tudja ki ül az autóban.''
Jobb helyeken már rendszám alapján leellenőrzik az autót, a tulajdonosát, korábbi kihágásait akár egész életére visszamenőleg... a minden rendőrautóban megtalálható hordozható személyi számítógép és a rendőrségi adatbázis segítségével. Ok nélkül meg nem állítanak meg senkit, viszont ha okot akarnak keresni, akkor mindenkiben lehet. :P

http://bashtravel.com/

(#2215) EQMontoya válasza Bash (#2214) üzenetére


EQMontoya
veterán

de ez forditott ország... ahogy azt már megirták :)

Same rules apply!

(#2216) BlacKSouL válasza burgatshow (#2212) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ha tudnád miket műveltem én kocsival az első két évben... :U De mivel senki mást nem akartam veszélyeztetni(hát elvileg magamat sem) ezért a legtöbb hülyeséget, meg a kocsi(és saját magam) határainak kipróbálását olyan helyeken csináltam, ahol vagy nem járt más autó, vagy nagyon jól belátható kihalt útszakasz volt, és baj esetén is max a kocsit és magam töröm össze, de lehetőleg azt se nagyon :D Megjegyzem semmi nem történt soha.
Namost ez alatt a két év alatt kipróbálgattam amit lehetett, és kb utána értem el oda, hogy teljesen lehiggadtam, és azóta hülyeséget nem csinálok. 100k+ km után meg már némi rutint is összeszed az ember, ha van érzéke amúgy a vezetéshez. Mert sajna olyanok is vannak akiknek nincs.

Nem ellened akarok én most beszélni, és én sem értem, hogy miért húzod ezen fel magad, abszolút nem az a célunk, hogy basztassunk, csak az volt meglepő, hogy személyed elleni sértésnek vetted a rendőri jogszerű intézkedést, amire mindenkinek számítania kell, ha kocsiba ül. Szar példa, de mi van, ha defektet kapsz? Akkor nem negyedórád b@szódik el, hanem lehet hogy több(bár elvileg nem kéne) de akkor nem hibáztathatsz elvileg senkit. És megértem, hogy siettél, meg az asszonypajtást nem jó váratni :) de akkoris. És különbenis.
És nem akarok nyerni...és Te meg ne rágj be, mert tök fölösleges, pláne ezen, vagy miattunk.
Na, hidegvíz, lenyugvás. De mivel ilyenkor azt is utálja az ember ha csitítgatják, inkább mégsem, inkább maradj mérges. Vagy csinálj amit akarsz :D
Szánalmas akarok lenni, szánalmas akarok lenni..!!! :O :DD

Bash: Naná, és jobb helyeken csak a tulajdonosa vezetheti az autóját? :U Mert én például nem keveset vezettem úgy a kocsinkat, hogy apám nem volt mellettem, márpedig az ő nevén van. Így hiába tudnák azt is rendszám alapján, hogy mikor jár kulázni pl, vagy hogy ő egy szent ember, ha én meg részegen vezetgetem valahol a gépet. Nem őt állítják meg, hanem engem.
mod: De az is jó pl felétek, hogy ha valaki megtanul részegen is jól vezetni, legalább addig míg a rendőrautó mellett elmegy, akkor (ha jól tudom) nem állítják meg, merthogy nincs ilyen hogy rutinellenőrzés, kívülről meg nem látni a piaszagot menet közben :)

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2217) csapos2 válasza BlacKSouL (#2216) üzenetére


csapos2
addikt

Szánalmas vagy. :D

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#2218) troland26 válasza BlacKSouL (#2216) üzenetére


troland26
őstag

9 újjal hogy tudsz ilyen szép nagyokat írni?


mod: ja és szánalmas vagy :D

(#2219) burgatshow válasza csapos2 (#2217) üzenetére


burgatshow
veterán

Ezt igazán meghagyhattad volna nekem! Mármint a mondatot. :U

BS: Tudom, tudom, már lenyugodtam. Csatlakoztam a World Community Gridhez és mivel a managerrel is szívtam 1 adagot, azóta arra vagyok mérges, nem rátok. Mondjuk eddig se rátok, csak rajtatok csattant.

Mind1, téma lezárva. Nem kell ezen tovább nyalókázni..

(#2220) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Köszönöm, ezért megérte ma itt lenni ! :R

Úgy tudok gépelni, hogy már mozog az ujjam, csak behajlítani nem tudom, tehát csuklóból borítok rá egy kicsit mikor azzal az ujjammal pötyintek, és mivel nem egyenesedik ki az uccsó perc, ezért néha nem birom időben elhúzni a gombról, és eeefféléket írok például. Csak aaaaztán korrigálom. :)

t|-|om! : most azt jelenti, hogy felkerültem a feketelistára? :U :D mmint az aláírás..
mod: bazze, és milyen gyorsan változtatod :DDD

hű mennyi szmájlit használok..pedig hogy utálom ha feldíszíti valaki a postját mint egy karácsonyfát..
tehát utálom magam ;] bazz, már megint smiley..

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2221) Loretto


Loretto
veterán

Menjetek aludni, 10 perc múlva úgyis háromnapos szerverkarbantartás kezdődik... ;]

Soirée...

(#2222) csapos2 válasza BlacKSouL (#2220) üzenetére


csapos2
addikt

Annyit szerkesztgetsz, hogy nem tudlak követni.

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#2223) burgatshow válasza BlacKSouL (#2220) üzenetére


burgatshow
veterán

A halállistámon egy enber tölti be az első 50 helyet ;]:DDD, de azt nem mondom meg hogy kicsoda, meg amúgy sem nyilvános a halállista.

A neved az aláírásomban nem volt más, mint a Cowboy a viccben tudod, Ló egy... :DDD De aztán visszavontam. Tudod, ctrl+z. :DDD

Loretto: Jó a karbantartást a te net szolgáltatódnál kezdjük annyi különbséggel, hogy nem 3 napra hanem 3 évre. :D Ja és egy adatmentés során pont a Loretto fog eltűnni a felhasználói táblából! :DDD

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#2224) EQMontoya válasza Loretto (#2221) üzenetére


EQMontoya
veterán

3 napos? nanoporszivóztok, vagy miajóég? :D

Same rules apply!

(#2225) BlacKSouL válasza burgatshow (#2223) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Akkor jó, már azt hittem haragszol ;]

csaposkettő: bocs, csapongok, mint egy kis pillangó, tutu-tutu :D

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2226) Bash válasza BlacKSouL (#2216) üzenetére


Bash
őstag

Most eszembe jutott erről a részegen jó vezetésről egy pár hetes történet.
Itt Florida-ban egy sheriff megállított egy szerinte bizonytalanul közlekedő gépjárművet. A gépjármű vezetőjétől elkérte a papírjait (driver's license, registration, insurance) és amíg a számítógépben ellenőrizte az adatokat, hallott egy olyan hangot, mintha valaki egy sört bontott volna fel. Előrement meggyőződni róla, és valóban, a félrehúzott gépjármű sofőrje éppen egy frissen nyitott sört fogyasztott.
Természetesen egyből letartóztatta, és megmérték a véralkoholszintjét. .481-et mértek! :Y .300 felett már nem vihetik börtönbe, csak az ER-ra, .400 felett pedig már halottnak kellett volna lennie. A delikvens nem hogy halott volt, hanem még vígan vezetett és sört kortyolgatott.

http://bashtravel.com/

(#2227) csapos2 válasza BlacKSouL (#2225) üzenetére


csapos2
addikt

Idogáltál? :)

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#2228) burgatshow


burgatshow
veterán

nanoporszívózás?!! höh ez aranyos.

Na jó éjt, holnap korán kelek, mert SULI!!!!!!!!!!! Yeah, hogy rohadna és dőlne össze! :(((

(#2229) EQMontoya válasza Bash (#2226) üzenetére


EQMontoya
veterán

igen, aki sokat iszik, de nem naponta, az 1 idő után elég durván birja... nekem is volt ismerősöm, aki 1 üveg jäger után hazavezetett...

Same rules apply!

(#2230) VladimirR válasza Bash (#2226) üzenetére


VladimirR
nagyúr

ilyenkor az okos rendor feltalalja magat es helyben lelovi az ipset
aztan mikor kerdore vonjak, rafogja a veralkoholszintre

(#2231) BlacKSouL válasza Bash (#2226) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Na most mondd, szomjas volt ;] Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.
mod:Az ER az a detox megfelelője?

csapos: nem, csak enyhült a lelki szorítás, már csak 5 dolog miatt kell izgulnom egyszerre, és ez nagyon felszabadító. :)

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2232) Lord Zero válasza Bash (#2226) üzenetére


Lord Zero
addikt

szeretném határozottan visszautasítani a feltevést, miszerint 4 ezrelék felett nincs élet
:D

nem, mindegy

(#2233) Loretto válasza Lord Zero (#2232) üzenetére


Loretto
veterán

Ott már a vizelet is szeszelet? :DDD

Soirée...

(#2234) Lord Zero válasza Loretto (#2233) üzenetére


Lord Zero
addikt

nem, az alkohol okos jószág - vesén át gyakorlatilag nem ürül

a szervezet tudja, h mit nem érdemes kihugyozni

[Szerkesztve]

nem, mindegy

(#2235) EQMontoya válasza Lord Zero (#2234) üzenetére


EQMontoya
veterán

de, ürül, próbáltál már 4 sört meginni 1 órán belül? Csőtörést eredményez. :D

Viccet félretéve, nagy mennyiség általában nyelőcsövön át távozik. :DDD

Same rules apply!

(#2236) Racecam


Racecam
MODERÁTOR

Mindannyian szánalmasak vagytok! :U

Ja, és BlacKSouL különösen szánalmas! :U

u.i.: Lehet lekapcsolni a szervert!
Minek megy?
Ezeknek? :U

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2237) VladimirR válasza BlacKSouL (#2231) üzenetére


VladimirR
nagyúr

az er (emergency room) a baleseti

(#2238) EQMontoya válasza Racecam (#2236) üzenetére


EQMontoya
veterán

Te is szánalmas vagy :U
:DDD

Same rules apply!

(#2239) BlacKSouL válasza EQMontoya (#2235) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Az alkohol vízhajtó! Kihajtja a szervezetedből a haszontalan vizet, hogy legyen neki kényelmesen hely. :D

Race: jujujdejó, köszi ;]

VladimirR: és valóban, ez nem jutott eszembe. Azt hittem ilyen alkoholhoz kapcsolódó irányba kell keressem a megoldást.

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2240) Loretto válasza EQMontoya (#2235) üzenetére


Loretto
veterán

1 viagra és no problem... ;]

Ehhez egy story: egy kedves ismerősöm orvosin tanult Pécsett, és bőszen sportolt. Utána elmentek mindig sörözni a sporttársakkal, és az fizetett, aki legelsőnek ment wc-re. Igen ám, de annyi kört ittak, ahányan voltak (ez a szám mindig kétjegyű volt). Amikor fizetett a vesztes, a többi usgyi a ''hely'' melletti parkba, ahol hevesen locsoltak, mindig egy szerencsétlen fát. 5 év alatt kirohadt a növényke... mire diplomáztak.

Race: a fa helyébe mindjárt a szervert helyettesítem, és akkor lehet több mint három nap lesz :DDD

Soirée...

(#2241) EQMontoya válasza Loretto (#2240) üzenetére


EQMontoya
veterán

LOOL, ez nagyon komoly.

Same rules apply!

(#2242) BlacKSouL válasza Loretto (#2240) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Az nem az alkoholtól rohadt ki, hanem alkoholfüggő lett, és mikor már nem kapta meg a megfelelő adagot, akkor inkább kinyírta magát..

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2243) Racecam válasza EQMontoya (#2238) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Jó, ezt eddig is tudtam, a többi volt újdonság. :U

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2244) EQMontoya válasza Racecam (#2243) üzenetére


EQMontoya
veterán

szánalmas a mindentudásod látszata... meg az is, h a szakállad se nő semmitse. biztos mü! :U

Same rules apply!

(#2245) BlacKSouL válasza EQMontoya (#2244) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Dehogynem, nem látod, befelé nő neki, szegénynek már milyen kicsi mögötte a feje.. ;]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2246) EQMontoya válasza BlacKSouL (#2245) üzenetére


EQMontoya
veterán

a fejtetején befelé növő rész láthatóan egyre nagyobb helyet szorit magának odabenn ;]

Same rules apply!

(#2247) Racecam


Racecam
MODERÁTOR

Melyik mondta, hogy hülye? :(((

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2248) BlacKSouL válasza Racecam (#2247) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ő volt, ő volt..! ;]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#2249) Racecam válasza BlacKSouL (#2248) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Jól van, akkor beírom a modkerbe! ;]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2250) Lord Zero válasza Racecam (#2249) üzenetére


Lord Zero
addikt

gihhííí [link]

nem, mindegy

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 37 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.